Αθλητισμός

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Η παρουσία του νεαρού αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα

Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Η παρουσία του νεαρού αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα
Μάριος Βρουσάι Ολυμπιακός: Ο νεαρός εξτρέμ αλλάζει τα δεδομένα για την απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στις θέσεις της επίθεσης και ειδικότερα στα άκρα. Ωστόσο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μπρούμα. Ο έμπειρος εξτρέμ ήρθε στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά, αλλά ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Ο διεθνής ακραίος ήρθε στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού και με αυτές τις εμφανίσεις δεν δικαιολογεί την απόκτησή του.

Στην ομάδα υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που επίσης δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ξεχωρίζει σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένας παίκτης που έχει όλη την στήριξη του προπονητή του, αλλά δεν έχει δείξει τίποτα το εξαιρετικό. Παράλληλα δείχνει να έχει πρόβλημα να διαχειριστεί την πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούνο επίσης δεν υπολογίζεται και κάπως έτσι μπήκε στην εξίσωση ο Μάριος Βρουσάι.

Αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού ο Βρουσάι

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάριου Βρουσάι και η -πιθανή- έγκαιρη επιστροφή του Αχμέντ Χασάν, δημιουργούν νέα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Δεύτερες σκέψεις γίνονται στους “ερυθρόλευκους” για το θέμα της απόκτησης εξτρέμ τον Γενάρη. Ο Μάριος Βρουσάι έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στο ροτέισον κι αν καταφέρει παράλληλα να… ανεβάσει στροφές ο Μπρούμα, τότε δεν θα χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση στα “φτερά” της επίθεσης.

Σχετικά με την υπόθεση του επιθετικού, τα νέα από την κατάσταση της υγείας του Χασάν φέρεται να είναι θετικά τις τελευταίες μέρες. Αν ο Αιγύπτιος επιστρέψει σε καλή κατάσταση τον Γενάρη, τότε δεν θα γίνει κίνηση για φορ. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό. Είχε βρεθεί θετικός μετά τα παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα διάστημα. Στη συνέχεια φάνηκε πως ανάρρωσε, αλλά στη συνέχεια παρουσίασε επιπλοκές. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε βρεθεί θετικός στον ιό, αλλά εκείνος δεν έχει παρουσιάσει καμία παρενέργεια και έχει επιστρέψει κανονικά στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments