Άποψη

Η Τουρκία, χώρα που μπαίνεις φυλακή χωρίς λόγο, μας κάνει μαθήματα σεβασμού της Δικαιοσύνης

Η Τουρκία, χώρα που μπαίνεις φυλακή χωρίς λόγο, μας κάνει μαθήματα σεβασμού της Δικαιοσύνης
Κατασκοπεία Ρόδος: Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε τη σύλληψη του γραμματέα του τουρκικού Γενικού Προξενείου στο ελληνικό νησί.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με ανακοίνωση του προκαλεί ειρωνικά μειδιάματα… Πώς αλλιώς να αντιδράσει κάποιος όταν διαβάζει από το ΥΠΕΞ της Τουρκίας… συστάσεις περί σεβασμού τ0υ τεκμηρίου της αθωότητας για τους συλληφθέντες και κατηγορούμενους για κατασκοπεία στη Ρόδο;

Η Τουρκία στις φυλακές της οποίας σαπίζουν άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν καλά – καλά γιατί κατηγορούνται, παραδίδει… μαθήματα Δικαιοσύνης;

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε τη σύλληψη του γραμματέα του τουρκικού Γενικού Προξενείου στη Ρόδο. Κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει παραβιάσει τις διατάξεις της Σύμβασης της Βιέννης για τις Προξενικές Σχέσεις, «καθώς και το δικαίωμα στην ελευθερία και την ασφάλεια και το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής».

Έχουν κάνει και διαβήματα, μας λένε, και απειλούν ότι θα λάβουν και μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του προσωπικού του προξενείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments