Αθλητισμός

Παναγιώτης Ρέτσος: Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να τον ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα»

Παναγιώτης Ρέτσος: Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να τον ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα»
Παναγιώτης Ρέτσος: Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την πορεία του στην Σεντ Ετιέν και δεν αποκλείεται να κάνει κρούση.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφυγε από τον Πειραιά για να ακολουθήσει την καριέρα του στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεδομένων των συνθηκών, κοιτάει την περίπτωση του και σκέφτεται να κάνει προσπάθεια για να τον εντάξει ξανά στην ομάδα του.

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του για τη Λεβερκούζεν που έφερε χρυσάφι στα ταμεία του Ολυμπιακού, η πορεία του νεαρού αμυντικού δεν ήταν η αναμενόμενη. Πλέον ο 22χρονος άσος αγωνίζεται δανεικός στη Σεντ Ετιέν, αλλά κι εκεί αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Σύμφωνα με τη “Sportime” ο Ολυμπιακός δεν σταματά να παρακολουθεί την πορεία του και είναι διατεθειμένος να ψαχτεί εκ νέου για να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα, ώστε να κάνει και ο ίδιος ο παίκτης ένα restart, παρότι οι πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι λίγες.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός εργάζεται πυρετωδώς για την ανεύρεση αριστερού μπακ, ενώ κοιτάει συνολικά στην αγορά για να βρει τους κατάλληλους που θα εντάξει στο ρόστερ του. Ωστόσο βασική προτεραιότητα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραμένει το αριστερό μπακ, με το όνομα του Ισιαγκά Σιλά να ακούγεται έντονα στα ερυθρόλευκα σάιτ.

Ο 27χρονος μπακ παίζει δανεικός στην γαλλική ομάδα από την Τουλούζ. Το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τον Καμαρά από την εθνική Γουινέας μπορεί να βοηθήσει την υπόθεση του Ολυμπιακού.

Ωστόσο φαίνεται πως ένα μεγάλο πρόβλημα με αυτή την περίπτωση είναι ότι για να φύγει ο Σιλά από την Γαλλία για να έρθει στην Ελλάδα, θα πρέπει να συμφωνήσουν η Λανς με την Τουλούζ. Χωρίς πάντως, να σημαίνει ότι αυτό δεν λύνεται.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το SDNA στη λίστα του Ολυμπιακού έχει προστεθεί ο συμπαίκτης του Σιλά στην Λανς, ο Μασιαντό Αϊντάρα, ενώ παραμένουν υποψήφιοι οι Φρέντερικ Μπιόρκαν και Όλεγκ Ρέμπσιουκ.

Αναζητώντας τα νέα ταλέντα

Ο Ολυμπιακός «σαρώνει» την εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά για παίκτες μικρότερης ηλικίας που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον. Ένας από αυτούς που ασχολούνται με αυτή την «εκστρατεία» είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ, που χάρη και στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει πολλές άκρες σε χώρες της Ευρώπης. Αυτή τη φορά έφερε στον Ολυμπιακό να προπονηθεί τον Ντάριο Σεσέι Ντε Λούκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο 18χρονος είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στην Ελλάδα και προκάλεσε αίσθηση με το ταλέντο και τα διαφορετικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Πρόκεται για ένα παιδί που ήρθε για να δοκιμαστεί από τους Πειραιώτες και να αποφασιστεί εάν θα μείνει. Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες του ίδιου σάιτ, γίνονται προσπάθειες να μονιμοποιηθεί στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments