Αθλητισμός

Δημήτρης Πινακάς Ολυμπιακός: Αρέσει στους “ερυθρόλευκους” ο νεαρός σέντερ φορ

Δημήτρης Πινακάς Ολυμπιακός: Αρέσει στους “ερυθρόλευκους” ο νεαρός σέντερ φορ
Δημήτρης Πινακάς Ολυμπιακός: Ο νεαρός επιθετικός της Λάρισας αρέσει αρκετά στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές ότι παρακολουθεί πάντα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα μας. Παρά την πληρότητα που μπορεί να έχει σε μια θέση δεν λέει όχι σε μια επένδυση. Άλλωστε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν σύλλογο που αγοράζει φτηνά, εξελίσσει τους ποδοσφαιριστές και τελικά τους πουλάει σε κορυφαία πρωταθλήματα για πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Αν υπάρχει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα στη σεζόν είναι σίγουρα ο Δημήτρης Πινακάς της Λάρισας. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ο ίδιος είναι εξαιρετικός. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας του στη βαριά ήττα από τους “ερυθρόλευκους”. Αυτή η εμφάνιση και το γκολ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον δουν από κοντά.

Κερδίζει πόντους ο νεαρός

Οι πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν από κοντά και ο Πινακάς άφησε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” θα συνεχίσουν το τσεκάρισμα μέχρι το φινάλε της σεζόν και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Πινακάς έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μία εντός έδρας νίκη με 4-1 εναντίον του Ηρόδοτου, στις 30 Οκτωβρίου 2018.Τη σεζόν 2019-20, έκανε συνολικά 9 εμφανίσεις, όπου είχε θετική εντύπωση. Στις 29 Ιουλίου 2020, υπέγραψε ένα νέο τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2023.

Στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν 2020-21 εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Πινακάς ήρθε ως αλλαγή και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του. Μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτήν την τιμή. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, σημείωσε το πρώτο του γκολ, σκοράροντας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Στις 31 Οκτωβρίου 2020, σκόραρε με πέναλτι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, ανοίγοντας το σκορ στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον του Βόλου. Τέσσερις μέρες αργότερα, σημείωσε δύο γκολ, στη νίκη με 2-1 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, την πρώτη νίκη της σεζόν. Ο Πινακάς έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας U18.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments