Αθλητισμός

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο

Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο
Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός: Μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Ιταλού σέντερ φορ στην ομάδα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πολλοί θεώρησαν ότι είχε έρθει το τέλος της σχέσης του Φεντερίκο Μακέντα με τον Παναθηναϊκό. Ο Καρλίτος ήρθε στην ομάδα και όλα έδειχναν ότι θα αποτελέσει τον βασικό σέντερ φορ του συλλόγου. Μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ιταλός διαπραγματευόταν την μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο. Τα ρεπορτάζ της εποχής ανέφεραν ότι βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Τελικά η μεταγραφή στου Σέρβους “ναυάγησε” και ο παίκτης όχι μόνο έμεινε στην ομάδα, αλλά υπέγραψε και νέο συμβόλαιο. Στα χρόνια που αγωνίζεται στη χώρα μας ο Μακέντα έχει δείξει την ποιότητά του. Ωστόσο φέτος έχει επηρεαστεί από τα σκαμπανεβάσματα που έχει ο Παναθηναϊκό συνολικά. Στο πρώτο μισό της σεζόν έδειξε και κάποια σημάδια απειθαρχίας σε κάποια παιχνίδια που έγινε αλλαγή από τον προπονητή του. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι μακριά και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Δεν είναι απίθανη η αποχώρηση Μακέντα

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Total Football του τηλεοπτικού σταθμού Open. Το γεγονός ότι υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό ο Καρλίτος σε συνδυασμό με την τακτική προσέγγιση του Λάζλο Μπόλονι που εμπεριέχει έναν επιθετικό κορυφής, προσφέρει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να έχει ανοιχτά αυτιά και μάτια στις διεθνείς αγορές και να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο πώλησης του Μακέντα σε κλαμπ του εξωτερικού.

Επιπλέον, ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει ο Μακέντα στο διάστημα της παρουσίας του Ρουμάνου προπονητή στον πάγκο της ομάδας δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στην τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ υπάρχει και η αίσθηση ότι αγωνίζεται περισσότερο για τα στατιστικά του παρά για το σύνολο. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το καλοκαίρι είναι ότι τώρα ο Ιταλός έχει συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια. Αυτό βάζει αυτόματα τον Παναθηναϊκό σε θέση ισχύος σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με άλλη ομάδα για την μεταγραφή του Ιταλού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments