Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Just The 2 Of Us: Εντυπωσιακή στην τελευταία της εμφάνιση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Just The 2 Of Us: Εντυπωσιακή στην τελευταία της εμφάνιση
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Just The 2 Of Us: Τρέλανε κόσμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που ξεσήκωσε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με το τηλεοπτικό ταίρι της, τον Ηλία Βρεττό, ήταν ένα από τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν από το μουσικό σόου του OPEN, Just The 2 Of Us, κάνοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση βγαλμένη, στιλιστικά, από τα ’80s μιας και τραγούδησαν το «Wake Me Up Before You Go – Go».

Το ένατο live του Just The 2 Of Us ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τα ζευγάρια να ανεβαίνουν στη σκηνή του σόου και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό το live, όμως, είχε κάτι διαφορετικό, καθώς αποχώρησαν δύο ζευγάρια. Αυτά ήταν και τα ζευγάρια που δεν βρέθηκαν στον ημιτελικό του σόου.

Τα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή του σόου με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που ψήφιζε από το σπίτι και να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό. Η βραδιά ήταν εμπνευσμένη από τη χρυσή δεκαετία του 1980. Η μεγάλη ανατροπή, ωστόσο, ήταν η διπλή αποχώρηση που έγινε στο τέλος τις βραδιάς, μιας και έφυγαν, πέρα από την Ευρυδίκη και τον Ηλία, και ο Γιώργος Τσαλίκης με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Και μπορεί η λατρεμένη δημοσιογράφος, που έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της πριν από λίγα χρόνια στο Survivor, να συμμετείχε φέτος στο Just the 2 of Us του Open και να έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και βρέθηκε μια… ανάσα από τον τελικό του σόου αλλά δεν τα κατάφερε. Βέβαια, οι εμφανίσεις της- μέχρι και το τέλος- συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν.

Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Ηλία Βρεττού:

Ακολουθούν μερικές από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο μουσικό σόου:

Πλησιάζει ο πολυπόθητος τελικός

«Με την ξεχωριστή παρέα του Just The 2 Of Us γελάσαμε και περάσαμε τα πιο διασκεδαστικά Σαββατόβραδα. Τραγουδήσαμε και δυναμώσαμε τον ήχο στις αγαπημένες μας μελωδίες. Σχολιάσαμε και τουιτάραμε.. Είδαμε μια σειρά από αξέχαστα… ρεσιτάλ ερμηνείας! Και τώρα δίνουμε ξανά ραντεβού, κάθε Σάββατο στις 21:00.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, υποδέχεται στο stage του J2US, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους, που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μουσικά ντουέτα που ξαφνιάζουν! Στο Celebrity Room τους περιμένει η Λάουρα Καραΐσκου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments