Αθλητισμός

Πωλείται ομάδα της Superleague

Πωλείται ομάδα της Superleague
Μπέος Βόλος: Στις 20 Ιανουαρίου «πέφτουν» οι υπογραφές.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος του Βόλου και δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας. Ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ σε συνέντευή του σε τοπικό κανάλι υποστήριξε ότι ο Βόλος πωλήθηκε σε ξένο fund. Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, οι υπογραφές πρόκειται να «πέσουν» στις 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος Βόλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τοπικό κανάλι ASTRA TV υποστήριξε ότι η ΠΑΕ πωλήθηκε σε ξένο fund, το οποίο έχει ήδη προκαταβάλει ένα ποσό και στην προαναφερθείσα ημερομηνία θα κλείσει οριστικά η συμφωνία. Επίσης, τόνισε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ Βόλος, ενώ υποστήριξε ότι για την έλευση της εταιρείας αυτής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας μεσολάβησε ο Ζήσης Βρύζας, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ.

Στη συνέντευξή του ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Βόλο, καθώς κάτι τέτοιο ήταν απαράβατος όρος στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας Αργεντινός δικηγόρος που «τρέχει» το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είναι συνήθης πρακτική πάντως στην Ευρώπη μεγάλα γραφεία μάνατζερ να εξασφαλίζουν συνεργασίες με περιφερειακές ομάδες μικρότερων πρωταθλημάτων έτσι ώστε να λειτουργούν σε πιο επιχειρηματικό επίπεδο. Αυτό που μένει να αποκαλυφθεί είναι αν έχουμε μια τέτοια περίπτωση ή υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τη συμφωνία που αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μερικά λόγια για την ΠΑΕ Βόλος

Ο Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος είναι αθλητικός σύλλογος στον Βόλο του νομού Μαγνησίας στην Ελλάδα. Χρώματα του είναι το μπλε και το κόκκινο. Ο σύλλογος διαθέτει ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου από την περίοδο 2019-20 αγωνίζεται στη Super League 1 χρησιμοποιώντας ως έδρα το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Από το 2017 μέχρι και την περίοδο 2018-19 για τα εντός έδρας παιχνίδια χρησιμοποιούσε το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου.

Τον Μάιο του 2019, υπήρχαν βλέψεις για εξαγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος, από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Παρόλο που και οι δύο σύλλογοι διέψευσαν τις διαπραγματεύσεις, αυτές συνεχίστηκαν μέχρι τα μέσα Ιουνίου, όπου ναυάγησαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments