Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο μεταγραφή: Σε ποιες ελληνικές ομάδες θα προταθεί

Σέρχιο Αραούχο μεταγραφή: Σε ποιες ελληνικές ομάδες θα προταθεί
Σέρχιο Αραούχο μεταγραφή: Ο Αργεντινός έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Σέρχιο Αραούχο αγωνίζεται στη La Liga 2 με την Λας Πάλμας, αλλά πάντα έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός επιθετικός σε 8 ματς στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου έχει 4 γκολ και 1 ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο Αργεντινός που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εν όψει του Ιανουαρίου και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, θα προταθεί σε ελληνικές ομάδες. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Μου άρεσε η βεβαιότητα ότι θα προταθεί στον Ολυμπιακό ο Αραούχο! Εγώ λέω ότι θα προταθεί και στον Άρη. Ειδικά από τη στιγμή που οι “κίτρινοι” μαθαίνουν να ζουν και να κερδίζουν χωρίς τον Ματέο Γκαρσία. Με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτή η λεπτομέρεια. Με τη φυγή του Καρέρα, πάντως θα κάνει άνοιγμα προς την ΑΕΚ ο ίδιος ο “Τσίνο”!».

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας λήγει το καλοκαίρι του 2023, οότε αν κάποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει την ισπανική ομάδα ή να έρθει σε συμφωνία για να τον πάρει δανεικό.

Λίγα λόγια για τον Σέρχιο Αραούχο

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς. Στην πρώτη ομάδα αγωνίστηκε ελάχιστες φορές με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός. Αρχικά στην Τίγκρες του Μεξικό και στη συνέχεια στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Οι εμφανίσεις του στην Ισπανία έκαναν την Λας Πάλμας να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά τον απέκτησε αρχικά δανεικό. Ο Αργεντινός πέτυχε 25 τέρματα και βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Το 2015 η Λας Πάλμας προχώρησε στην αγορά του. Το χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2017, δόθηκε και πάλι δανεικός στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά για ένα χρόνο.

  • Το 2018, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με την ΑΕΚ.
  • Το 2020, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
  • Τελικά, η ΑΕΚ δεν έκανε χρήση της οψιόν και ο παίκτης επέστρεψε στην Λας Πάλμας.
  • Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments