Αθλητισμός

Τομά Ερτέλ Μπαρτσελόνα: Τον παράτησαν στην Κωνσταντινούπολη οι Καταλανοί

Τομά Ερτέλ Μπαρτσελόνα: Τον παράτησαν στην Κωνσταντινούπολη οι Καταλανοί
Τομά Ερτέλ Μπαρτσελόνα: Οι Καταλανοί τιμώρησαν τον παίκτη για τις φημολογούμενες επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Τομά Ερτέλ έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Ο Γάλλος εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση να φύγει και ζητάει να λυθεί το συμβόλαιο του. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με οποιονδήποτε παίκτη. Ωστόσο υπάρχει κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης πιέζει να αποχωρήσει από την ομάδα και την ίδια στιγμή έχει μυστικές επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έπαιζαν στην έδρα της Αναντολού Εφές, δεν επέτρεψαν στον Ερτέλ να ακολουθήσει την αποστολή στο αεροπλάνο για την επιστροφή στη Βαρκελώνη, αφήνοντάς τον στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η απόφαση αυτή ήταν του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν θέλει να… βλέπει τον Γάλλο.

Δεν άργησαν να έρθουν οι αντιδράσεις από Τζειμς και παίκτες

Θέση για το θέμα πήρε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος με ανάρτηση του ανέφερε: «Δεν σε θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να αποχωρήσεις αλλά μόνο για εκεί που θα σου πούμε εμείς. Δεν έχουμε δικτατορία… Δεν με αφήνεις να φύγω και θα αποφασίσω εγώ για την οικογένειά σου». Από εκεί και πέρα αντίδραση υπήρξε και από την ένωση παικτών της Ισπανίας, η οποία με ανάρτηση της ανέφερε:

«Στις 00.30 τα ξημερώματα ένας επαγγελματίας παίκτης βρίσκεται μόνος του σε κάποια ξένη χώρα γιατί η ομάδα του δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής. Είναι απαραίτητο άραγε να εξηγήσουμε σε αυτούς που αποφάσισαν τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό; Δεν υπάρχει καμία ανθρωπιά; Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον παίκτη για να τον βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί».

Παράλληλα η Ένωση Παικτών της EuroLeague ξεκίνησε ήδη έρευνα για το ζήτημα, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αφού πλέον τίθεται νομικό ζήτημα μετά την απόφαση των Καταλανών, η οποία ήταν προϊόν της αποκάλυψης ότι ο Ερτέλ μιλούσε με την Ρεάλ και όχι με την Φενέρμπαχτσε όταν έμαθε ότι βρισκόταν εκτός πλάνων του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments