Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με αυτό το ποσό θα πήγαινε στο Survivor

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με αυτό το ποσό θα πήγαινε στο Survivor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι επιβίωσης.

Στο Survivor 4 που ξεκινά σε λίγες ημέρες και στην πρόταση που είχε δεχτεί η Ιωάννα Τούνη για να λάβει μέρος αναφέρθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική.

«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» διευκρίνισε η Ευρυδίκη, η οποία θα επιστρέψει για να τραγουδήσει στον ημιτελικό του J2US όπου συμμετείχε – χωρίς τον παρτενέρ της όμως, τον Τριαντάφυλλο, καθώς ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη με την ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του παιχνιδιού επιβίωσης.

Επίσης, αποκάλυψε ότι θα μίλησε με τον Τριαντάφυλλο, που είχαν κόντρα, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Μιλήσαμε. Τον πήρα τηλέφωνο για καλή επιτυχία. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί που δηλώνει έντονα την ενόχλησή του. Θα είμαι φυσικά στον τελικό του J2US και θα ήθελα να τραγουδήσω με την Έφη Σαρρή για να κλείσουν κάποια στόματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη: “Είχα πρόταση αλλά δεν τη δέχτηκα”

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είχε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor 4. «Όντως μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να τα αφήσω όλα πέντε μήνες. Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πάω. Γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι που χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να πηγαίνουν όλα καλά» ανέφερε.

Ποιοι διάσημοι λοιπόν, ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο;

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τις προηγούμενες μέρες ακούγονταν διάφορα γνωστά ονόματα που θα έμπαιναν στο παιχνίδι, με τον τηλεοπτικό σταθμό να ανακοινώνει επίσημα τις συμμετοχές στην ομάδα των διασήμων. Πρόκειται για την Ελευθερία Ελευθερίου, τον , την Αγγελική Λάμπρη, τον Γιώργο Κοψιδά, την Κάτια Ταραμπάνκο, τον Μιχάλη Αρναούτη, την , τον , τον Αλέξη Παππά και τον Περικλή Κονδυλάτο. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments