Αθλητισμός

Γιούρι Λοντίγκιν Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στους “πράσινους”

Γιούρι Λοντίγκιν Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στους “πράσινους”
Γιούρι Λοντίγκιν Παναθηναϊκός: Ο Ρώσος γκολκίπερ προτάθηκε και η περίπτωση του εξετάζεται.

Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται πλέον αρκετό καιρό στην ομάδα για να γνωρίζει καλά τις αδυναμίες του ρόστερ και να κρίνει που πρέπει να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας σε μια θέση που φαινομενικά είναι πλήρης. Αυτή είναι κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Σωκράτης Διούδης είναι βασικός, αλλά αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση και δεν αποκλείεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Μάλιστα απουσίασε από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο κόουτς της ομάδας πιστεύει ότι χρειάζεται άλλον ένα τερματοφύλακα με εμπειρία και παραστάσεις. Αυτό θα βοηθήσει τον Διούδη με τον ανταγωνισμό που θα φέρει, αλλά και να είναι μια αξιόπιστη λύση όταν χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα υπάρχουν ταλαντούχοι γκολκίπερ και η πρόθεση της ομάδας είναι να αξιοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Με λίγα λόγια είναι μια επιθυμία του προπονητή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Προτάθηκε ο Λοντίγκιν – Ποια τα δεδομένα

Την ώρα που υπάρχει σκέψη για την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Γιούρι Λοντίγκιν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη και επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Ρωσίας και όχι στην εθνική ομάδα της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ, αλλά πλέον η καριέρα του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τότε. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Άρσεναλ Τούλα από την οποία έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το κασέ του αυτή τη στιγμή υπολογίζεται γύρω στις 300.000 ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά δύσκολα θα το έδινε ο Παναθηναϊκός για έναν παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο όποτε το χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοντίγκιν έχει επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ωστόσο το πέρασμα του στο λιμάνι του Πειραιά ολοκληρώθηκε χωρίς επιτυχία. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ελληνορώσος γκολκίπερ είναι 30 ετών που είναι εξαιρετική ηλικία για τερματοφύλακα. Επίσης είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Ρωσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments