Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι τρεις επιλογές για τα αριστερά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι τρεις επιλογές για τα αριστερά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν ήδη καταλήξει στους τρεις τελικούς στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Εδώ και καιρό το ενδιαφέρον στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έχουν μονοπωλήσει οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για το αριστερό άκρο της άμυνας. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ρούμπεν Βινάγκρε θα αποχωρήσει, έχουν παρελάσει από το ρεπορτάζ τουλάχιστον δέκα ονόματα. Βέβαια οι πραγματικοί μεταγραφικοί στόχοι δεν είναι τόσοι πολλοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τεχνικό επιτελείο του Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει τρεις τελικούς στόχους.

Ο Σιλά της Λανς και ο Όλσον της Έλφσμποργκ βγήκαν από το κάδρο και, όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», πλέον οι Πειραιώτες εστιάζουν την προσοχή τους στους Νταλμπέρτ της Ίντερ (δανεικός στη Ρενς), του Ρεάμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα και του Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Οι τρεις αυτοί παίκτες, άλλος πολύ άλλος λιγότερο, αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό και την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει την τελική εισήγηση του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις από πλευράς Πειραιωτών, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και να έρθει ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Βινάγκρε, ο οποίος επιστρέφει στη Γουλβς και ίσως να πάει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Λαβράκι» για τα στόπερ έχουν βρει οι «ερυθρόλευκοι»

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ως πρώτη του προτεραιότητα έχει τη θέση του αριστερού μπακ, όπως έχει δηλώσει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Όμως, ο Ολυμπιακός δεν μένει εκεί. Αν προκύψει κάτι καλό, σε άλλη θέση, θα το «αρπάξει», ειδικά αν ο παίκτης έχει προοπτική για το μέλλον. Σε μια τέτοια περίπτωση αναφέρεται η αθλητική εφημερίδα Sportday και, μάλιστα, για τις θέσεις των στόπερ, όπου ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Στον Πειραιά έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο στόχος τους για τον Ιανουάριο είναι ένας αριστερός μπακ. Αλλά μαθαίνω ότι το τμήμα σκάουτινγκ έχει βρει κι ένα «λαβράκι». Μου λένε ότι είναι στόπερ. Νεαρής ηλικίας, δηλαδή, ακατέργαστος. Στο στυλ του Μπα και του Σισέ. Αλλά με ενημερώνουν πως διαθέτει καλύτερη τεχνική κατάρτιση. Αυτή η λεπτομέρεια ίσως να παραπέμπει και σε νέο Καμαρά. Θα δούμε!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments