Τεχνολογία

Bokeh Game Studios: Έρχεται horror παιχνίδι από τον δημιουργό του Silent Hill

Bokeh Game Studios: Έρχεται horror παιχνίδι από τον δημιουργό του Silent Hill
Bokeh Game Studios: Ο Keiichiro Toyama ετοιμάζει κάτι πολύ καλό, με στόχο να κυκλοφορήσει το 2023.

Κάτι πολύ καλό αναμένεται να “σκάσει” στην κατηγορία των horror games από τον Keiichiro Toyama. Ο δημιουργός του Silent Hill, του Gravity Rush και του Siren, ετοιμάζει όπως ο ίδιος αποκάλυψε το νέο του project, το οποίο και θα είναι ξεχωριστό. Ο γνωστό δημιουργός έχει φτιάξει το δικό του στούντιο, το Bokeh Game Studios και ήδη δουλεύει ένα καινούριο παιχνίδι τρόμου, που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε στο IGN Japan, o Toyama έφερε μερικές πληροφορίες στη δημοσιότητα για το νέο του project, το οποίο θα είναι μία μίξη horror με action-adventure στοιχεία. Επίσης, παρομοίασε το ατιτλοφόρητο project με το πρώτο Silent Hill και το Gravity Rush και τόνισε ότι θα αποτελείται από εμπλουτισμένους κόσμους με δομημένο υπόβαθρο. Παρόλο που το στούντιο δε γνωρίζει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, στοχεύει στο να βγει το game στην αγορά το 2023 για τα PC, ενώ θα επιδιώξει να καταφθάσει και στις κονσόλες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιάπωνας δημιουργός, εργαζόταν για τουλάχιστον 20 χρόνια στο SIE Japan Studio, και πρόσφατα αποχώρησε από το PlayStation.

Σπούδασε τέχνη ως φοιτητής και έγινε μέλος της Konami το 1994 ως γραφίστας. Ήταν γραφικός σχεδιαστής και σχεδιαστής χαρακτήρων των βιντεοπαιχνιδιών Snatcher και International Track & Field, ενώ μετά από αυτά δημιούργησε το πρώτο Silent Hill. Το παιχνίδι ήταν επιτυχημένο και απέκτησε πολλά sequels, αλλά ο Toyama αποχώρησε από την ομάδα ανάπτυξής του Team Silent το 1999 μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και έπειτα εισήλθε στη SCE Japan Studio για να εργαστεί στη σειρά Siren. Σκηνοθέτησε το βιντεοπαιχνίδι Forbidden Siren και το Forbidden Siren 2. Το 2008 κυκλοφόρησε το παιχνίδι Siren: Blood Curse ως reimagining του πρώτου Siren. Στη συνέχεια, εργάστηκε στο παιχνίδι Gravity Rush, που κυκλοφόρησε το 2012 για το PlayStation Vita.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι που δημιούργησε ο Ιάπωνας είναι το Gravity Rush 2, που κυκλοφόρησε στις 19 Ιανουαρίου του 2017 στην Ιαπωνία. Πρόσφατα αποχώρησε από το Playstation και ίδρυσε το Bokeh Game Studio. Στο δυναμικό της ομάδας έχει ενταχθεί και ο Kazunobu Sato του The Last Guardian, ο lead designer των Gravity Rush, Junya Okura, καθώς και άλλοι πρώην συνάδελφοί του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments