Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζει Λυκογιάννη και Ζαγαρίτη για αριστερά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζει Λυκογιάννη και Ζαγαρίτη για αριστερά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν και δυο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών για τα αριστερά.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση ενός παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η παρουσία του Χοσέ Χολέμπας έχει δώσει ποιητικές λύσεις αλλά στα 36 του δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος μια τόσο μεγάλης χρονιάς με συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει ο Ρούμπεν Βινάγκρε που δεν έχει εντυπωσιάσει και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν σε λίγο καιρό.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Τα πράγματα για τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να έρθει ένας παίκτης που να μπορεί να αποτελέσει μακροχρόνια λύση και παράλληλα να είναι έτοιμος για να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Χοσέ Χολέμπας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν προσανατολιστεί στην ξένη αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει δεν υπάρχουν Έλληνες που να μπορούν να καλύψουν το κενό στα αριστερά.

Ο παλιός γνώριμος Λυκογίαννης και ο…Ζαγαρίτης

Σύμφωνα με τη “Sportime” στον Ολυμπιακό εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος κάνει και φέτος καλή σεζόν στην Ιταλία με την Κάλιαρι, ενώ δεσμεύεται ως το 2022. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του έμπειρου μπακ έπαιξε και για την ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε εξαιτίας της επιθυμίας του να παραμείνει στο εξωτερικό, ενώ και η ομάδα του είναι υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.

Παράλληλα στο Λιμάνι κοιτούν και τις εξελίξεις στην υπόθεση Ζαγαρίτη όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς ο 19χρονος άσος ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Φυσικά οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι περισσότερο στόχοι ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σχετικά με τον παίκτη που πρόκειται να έρθει άμεσα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός αναμένεται να είναι Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ. Ο παίκτης ήταν από τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του αριστερού μπακ μαζί με αυτές των Νταλμπέρτ και Μπιόρκαν και όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό στην συγκεκριμένη θέση μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρούμπεν Βινάγκρε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments