Αθλητισμός

Βλάνταν Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας

Βλάνταν Ίβιτς: Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας
Βλάνταν Ίβιτς: Τον αντικαταστάτη του Λιούμπιτσα Τουμπάκοβιτς αναζητεί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας, για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Βλαντιμίρ «Βλάνταν» Ίβιτς, ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, μετά την απόλυσή του από την αγγλική Γουότφορντ, βρίσκεται πλέον στη λίστα με τους υποψηφίους νέους προπονητές της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Πιο συγκεκριμένα, κύρια ονόματα στη λίστα των ιθυνόντων είναι ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μα τα συμβόλαια τους με την Γκουανγκζού και την Αλ Αχλί αντίστοιχα αποτελούν εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις.

Τα ονόματα που ακολουθούν είναι του Σάβο Μιλόσεβιτς καθώς και του προσφάτως απολυμένου από τη Γουότφορντ και πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Αυτό σημαίνει πως αναζητούν τον αντικαταστάτη του Λιούμπιτσα Τουμπάκοβιτς για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας και τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση, πάντως, θα ληφθεί μετά το πέρας των εορτών, στις αρχές του 2021.

Θυμίζουμε πως έναν χρόνο μετά την παραίτησή του από την ενεργό δράση, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως προπονητής της ομάδας νέων κάτω των 20, ενώ στις 9 Μαρτίου 2016 ανέλαβε ως προπονητής και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο του 2017 κατέρριψε το ρεκόρ, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, που ήδη κατείχε ως προπονητής ο Χουμπ Στέφενς, πέντε συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Επίσης, ηγείται ενός εντυπωσιακού σερί 14 νίκες σε 17 ματς.

Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2017 επί της ΑΕΚ με 2-1, ενώ ένα έτος αργότερα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε για δύο συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα με ένα εκπληκτικό αήττητο σερί, γίνοντας πολύ αγαπητός στο Ισραήλ αφού ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χώρας.

Γεννημένος στο Ζρένιανιν της Σερβίας, ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην τοπική Προλετέρ Ζρένιανιν. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας (1999 και 2002), ένα κύπελλο Γιουγκοσλαβίας (2001) και ένα κύπελλο Σέρβιας (2003) προτού μεταγραφεί στην γερμανική Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και εν συνεχεία έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2005.

Τον Αύγουστο του 2007 μάλιστα, μετακινήθηκε στον Άρη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου υπογράφοντας μονετές συμβόλαιο. Μετά το τέλος του συμβολαίου του μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments