Αθλητισμός

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Κοντά στον Μολδαβό μπακ οι «ερυθρόλευκοι»

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Κοντά στον Μολδαβό μπακ οι «ερυθρόλευκοι»
Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Ο παίκτης της Πάσος Φερέιρα αναμένεται στο λιμάνι, αν όλα πάνε καλά, αρχές Ιανουαρίου.

Από ό, τι φαίνεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα είναι ο παίκτης που θα έρθει στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της ομάδας στην άμυνα.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστα Νικολακόπουλο και όπως μετέδωσε χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να επέλθει η συμφωνία.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι ο παίκτης να έρθει στις 5 με 6 Ιανουαρίου και να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στις 13 του μήνα.

Ο διεθνής άσος ήταν στην τελική τριάδα με τους Ντάλμπερτ και Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως είχε εισηγηθεί την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη που γνωρίζει από την παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Ρέαμπτσιουκ, από τη δική του πλευρά, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί πως στον Ολυμπιακό θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το 50% των δικαιωμάτων του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αφού το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στην Πόρτο.

Ρεπορτάζ για τη μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό είχε και η πορτογαλική «A Bola». Το δημοσίευμα τονίζει πως η Πάσος Φερέιρα θα έλεγε ναι στην παραχώρηση του με ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Πάσος Φερέιρα έχει το 50% του παίκτη και το υπόλοιπο ανήκει στην Πόρτο, γι’ αυτό η νυν ομάδα του Ρέαμπτσιουκ θα αξιώσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την παραχώρηση του έτσι ώστε να έχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός κινείται και με άλλους τρόπους για να ευχαριστήσει τους φίλους του. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει σήμερα (σ.σ. 24/12) το δεύτερο πακέτο ερυθρόλευκων sticker της στο Viber, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους οπαδούς για μια ακόμα πιο διασκεδαστική και δυνατή εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων στο chat! Κατεβάστε τα νέα sticker του Ολυμπιακού και αποτυπώστε την ενέργεια της αγαπημένης σας ομάδας μέσω των μηνυμάτων σας, προσθέτοντας ερυθρόλευκο χρώμα στις συνομιλίες σας!».

Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να μπείτε και να κατεβάσετε τα αυτοκόλλητα είναι η: https://stickers.viber.com/pages/olympiacosfc2020winter.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments