Αθλητισμός

Τοροσίδης Ολυμπιακός: Στραμμένη η προσοχή του στην ελληνική αγορά για τον Γενάρη

Τοροσίδης Ολυμπιακός: Στραμμένη η προσοχή του στην ελληνική αγορά για τον Γενάρη
Τοροσίδης Ολυμπιακός: Είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στους φίλους της πειραϊκής ομάδας και έχει ήδη αρχίσει να εκφράζει γνώμη για μεταγραφικές υποθέσεις.

Στις αρχές του φθινοπώρου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε την παραμονή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, σε άλλο πόστο και αυτό θα είναι τελικά του γενικού αρχηγού της ομάδας. Ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, αποτέλεσε το τελευταίο ματς για τον 35χρονο αμυντικό, που όμως θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», όπως είχε ήδη διαρρεύσει αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του Πειραιά στον Βόλο.

Πρόκειται για πρώην Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν ως ακραίος αμυντικός, άλλοτε και ως αμυντικός μέσος στον Ολυμπιακό Πειραιώς , ενώ είναι εν ενεργεία πρώτος αρχηγός της εθνικής Ελλάδας. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ήδη αρχίσει να εκφράζει γνώμη για μεταγραφικές υποθέσεις.

Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της SPORTDAY, έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή του στην ελληνική αγορά που την ελέγχει καλύτερα. Οι περιπτώσεις Ζαγαρίτη, Δουβίκα, Ουές και άλλων από την SL1 είναι περιπτώσεις που περνούν εύλογα κι από το δικό του «σκανάρισμα». Προς το παρόν ωστόσο, είναι άγνωστο με ποιους και πόσο σοβαρά, από όλους όσοι έχουν ψιθυριστεί, ασχολείται όντως ο Ολυμπιακός. Ο Τοροσίδης πάντως, έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί ως κανονικός τεχνικός διευθυντής.

Είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στους φίλους της πειραϊκής ομάδας

Εξάλλου, είναι χρόνια στο λιμάνι. Τον Ιανουάριο του 2007 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ στις 21 Ιανουαρίου 2007, ανοίγοντας τον δρόμο για την επικείμενη νίκη της ομάδας του. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στους φίλους της πειραϊκής ομάδας, εξαιτίας της προσπάθειας και του μεγάλου πάθους που επιδείκνυε σε κάθε αγώνα.

Με την ομάδα των «ερυθρολεύκων» είχε συνολικά 134 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα επιτυγχάνοντας παράλληλα και 12 τέρματα στην ίδια διοργάνωση. Αγωνίστηκε επιπλέον, 21 φορές στον θεσμό του κυπέλλου έχοντας και 3 τέρματα, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του και στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στις πορείες του στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπου σε σύνολο 34 συμμετοχών σημείωσε 4 τέρματα. Στην ομάδα του Ολυμπιακού παρέμεινε συνολικά επί μία εξαετία (από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments