Αθλητισμός

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Πορτογάλοι και Μολδαβοί στέλνουν τον παίκτη στο λιμάνι

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Πορτογάλοι και Μολδαβοί στέλνουν τον παίκτη στο λιμάνι
Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Πληθαίνουν οι αναφορές για επικείμενη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον Μολδαβό αριστερό μπακ.

Είναι δεδομένο ότι Ολυμπιακός και Πάσος Φερέιρα είναι σε συζητήσεις για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ δημοσιεύματα από την Πορτογαλία και τη Μολδαβία, από όπου κατάγεται ο παίκτης, τον στέλνουν στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «publika.md» αναφέρει πως 22χρονος άσος «βρίσκεται σε μία μεταγραφή στον πολυνίκη τίτλων στην Ελλάδα, Ολυμπιακό. Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα και η Πάσος Φερέιρα έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού και οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πληρώσουν 3,5 εκατ. ευρώ».

Μάνατζερ του Ρέαμπτσιουκ ο Ντέκο

Μάλιστα, τονίζουν ότι μάνατζερ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, Ντέκο, που είχε πάρει το Champions League με την Πόρτο και την Μπαρτσελόνα. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στα πεπραγμένα του Ολυμπιακού, ότι πέρσι έφτασε στους «16» του Europa League και φέτος θα παίξει με την Αϊντχόφεν στους «32» της διοργάνωσης.

H «Record» υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να «αρπάξουν» τον 22χρονο Μολδαβό μπακ δίνοντας ένα σημαντικό ποσό στην Πάσος Φερέιρα.

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα για την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ. Ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος διαθέτει και καλά επιθετικά προσόντα στο παιχνίδι του σε λιγότερο από έναν μήνα γίνεται 23 (16 Ιανουαρίου), είναι 24 φορές διεθνής, ενώ φέτος έχει 12 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αναφορές πως όντως το κόστος θα φτάσει τα 3,5 εκατ. ευρώ, με την Πάσος Φερέιρα και την Πόρτο που έχει το υπόλοιπο 50% να παίρνουν έκαστες από 1,75 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι στο λιμάνι αρχίζει να ακούγεται και η γνώμη του Βασίλη Τοροσίδη για ποδοσφαιριστές. Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sportday, έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή του στην ελληνική αγορά που τη γνωρίζει καλύτερα.

Οι περιπτώσεις Ζαγαρίτη, Δουβίκα, Ουές και άλλων από την Super League 1 είναι περιπτώσεις που περνούν εύλογα κι από το δικό του «σκανάρισμα». Προς το παρόν ωστόσο, είναι άγνωστο με ποιους και πόσο σοβαρά, από όλους όσοι έχουν ψιθυριστεί, ασχολείται όντως ο Ολυμπιακός. Ο Τοροσίδης πάντως, έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί ως κανονικός τεχνικός διευθυντής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments