Video

Σοφία Καρβέλα: Έριξε το Instagram με το βίντεο με τους γιους της

Σοφία Καρβέλα: Έριξε το Instagram με το βίντεο με τους γιους της
Σοφία Καρβέλα: Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι από τους πιο δημοφιλείς. Η ηθοποιός αποχαιρετά το 2020 με ένα βίντεο που έγινε viral.

Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να αποχαιρετήσει το 2020 με ένα αξιαγάπητο βίντεο. Είναι γεγονός ότι οι followers της είναι συντονισμένοι στον λογαριασμό της γιατί οι αναρτήσεις της πάντα είναι ενδιαφέρουσες. Ωστόσο αυτό το βίντεο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Χτες, συγκεκριμένα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο που, μόλις το δεις, εύκολα θα το αναδείξεις στο πιο ωραίο που έχει κάνει μέσα στο 2020. Πρόκειται για τους δύο της γιους που εύχονται στην κάμερα «Καλά Χριστούγεννα» και αναδύουν όλη την αγάπη και την αθωότητα της ηλικίας, και που είναι ό, τι πρέπει για τις γιορτινές μέρες.

Δείτε το βίντεο

Η Σοφία Καρβέλα γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1983. Σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε από ηλικία 17 ετών, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν σε καταστήματα ρούχων. Αργότερα, με τη συνεργασία της γνωστής Ελληνοαμερικανίδας σχεδιάστριας Patricia Field, ακολούθησε άλλη επαγγελματική σταδιοδρομία δημιουργώντας τη δική της σειρά ρούχων με την επωνυμία Skar.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ζευγάρι με τον Θανάση Πανουργιά και ζουν αγαπημένοι στην Αμερική με τα δύο παιδιά τους Νινίκο και Νέστορα. Η ίδια εργάζεται εκεί ως σχεδιάστρια μόδας, είναι πολυάσχολη αλλά παρόλα αυτά δίνει πολύ αγάπη στην οικογένειά της. Η Σοφία Καρβέλα αγαπά πολύ τα social media και κατά καιρούς μοιράζεται τις σκέψεις της αλλά και σημαντικά γεγονότα της ζωής της για τα οποία μιλά χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και ειλικρίνεια.

Έχει εκμυστηρευτεί κατά καιρούς σημαντικά γεγονότα της ζωής της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που καταφέρνει να ξεπερνάει με δύναμη και θάρρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments