Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [27/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [27/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [27/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [27/12/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό είναι ένας οιωνός δημιουργικής αλλαγής. Εάν αισθάνεστε ασφυξία στη σχέση σας, πιθανώς δεν θέλετε να συνεχίσετε έτσι. Αν και θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι δραστικό, το πιθανότερο είναι να υιοθετήσετε μια λογική προσέγγιση και θα κάνετε σταδιακές αλλαγές.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στη σχέση σας. Αυτό με τη σειρά του, σημαίνει να εξετάσετε τα κίνητρά σας για να βρείτε τη βάση δράσης σας. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τις ευγενέστερες προθέσεις στις ερωτικές σχέσεις. Για όσο διαρκέσει αυτή η ενέργεια, είναι θετική για να εκφράσετε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε. Θέλετε πραγματικά να δώσετε περισσότερα από όσα λαμβάνετε, οπότε θα είναι ωραία κίνηση να του/της αγοράσετε ένα δώρο.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια παραμυθένια αίσθηση στον έρωτα. Μπορείτε να περιμένετε λουλούδια, δώρα και άψογη συμπεριφορά. Κάντε όσα ονειρεύεστε, καθώς ο/η σύντροφός σας θα είναι συντονισμένος/η με εσάς. Εάν υπήρξαν προβλήματα κατά το παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα επιλύσετε.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει συναντήσεις και συνομιλίες διαφορετικού είδους. Αν ψάχνετε σύντροφο για να μοιραστείτε τη ζωή σας, μπορεί να τον/την βρείτε σε μέρη που έχουν σχέση με τον πνευματισμό ή την φιλανθρωπία. Ενδεχομένως να φανείτε τυχεροί σε ένα δημιουργικό περιβάλλον.

Παρθένος

Βοηθάτε τους άλλους σε δύσκολες στιγμές. Σήμερα μπορεί να κάνετε μια γνωριμία σε τέτοιο κλίμα, που θα γίνει πιο σημαντική σε βάθος χρόνου.  Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε ένα βαθύ οικείο επίπεδο, που στην αρχή μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη φυσική έλξη.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στη ζωή σας μια αίσθηση χάους αλλά και μαγείας. Μερικές φορές ξέρετε τι θέλετε αλλά δεν ξέρετε πάντα τι χρειάζεστε. Σήμερα θα ανακαλύψετε τι χρειάζεστε απεγνωσμένα, όταν θα το στερηθείτε. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο στον έρωτα.

Σκορπιός

Εάν έχετε κουραστεί από την σχέση σας, επωφεληθείτε από το πλανητικό σκηνικό για να περάσετε το μήνυμά σας… Ειδικά εάν το ταίρι σας αγνοεί τους υπαινιγμούς σας. Θα εμπνευστείτε ώστε να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ξαφνική αίσθηση σαφήνειας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι για πράγματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Πρώτα από όλα, συνειδητοποιείτε ότι δεν πρόκειται ποτέ να πέσει ξαφνικά η αδερφή-ψυχή σας στην αγκαλιά σας. Δεύτερον, γίνεται προφανές ότι τίποτα δεν θα συμβεί αν δεν αδράξετε τη ζωή.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεχάσετε τους τύπους, να πάτε κόντρα στις συμβάσεις και τα καθιερωμένα. Εάν ψάχνετε σχέση, σπάστε τους κανόνες και απολαύστε το! Δεν είναι εύκολο για άτομα παραδοσιακά όσο εσείς αλλά μερικές φορές η αλλαγή είναι απαραίτητη.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει το ελεύθερο να είστε ο εαυτός σας. Δεν θα σας είναι δύσκολο, καθώς γενικά δείχνετε τον αληθινό σας εαυτό. Οι γύρω σας σάς βρίσκουν διαφορετικούς και συναρπαστικούς και επιζητούν την παρέα σας. Ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε ορισμένα ραντεβού.

Ιχθύες

Ο έρωτας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός και απρόβλεπτος. Εκεί που νομίζατε ότι τα είχατε όλα τακτοποιημένα, θα διαπιστώσετε ξαφνικά ότι πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητα κακό… Η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές και η αληθινή αγάπη θα σας αλλάξει, περισσότερο από όσο μπορούσατε να φανταστείτε. Φυσικά προς το καλύτερο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments