Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ ΑΕΚ: Η πρώτη ομιλία του στα αποδυτήρια

Μανόλο Χιμένεθ ΑΕΚ: Η πρώτη ομιλία του στα αποδυτήρια
Μανόλο Χιμένεθ ΑΕΚ: Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές του στην χθεσινή προπόνηση.

Η τέταρτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ξεκίνησε από το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε στη χώρα μας για να επισφραγίσει τη συμφωνία του με τους “κιτρινόμαυρους”. Ο προπονητής που οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018 αναλαμβάνει για άλλη μια φορά σε δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο.  Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι θέλει να πιάσει άμεσα δουλειά και δεν τον ενδιαφέρει η ξεκούραση.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του στη χώρα μας πήγε στα Σπάτα μαζί με τον Παναγιώτη Κονέ  και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον δένει με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αφού ενημερώθηκε για όλα τα θέματα από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας έκανε την πρώτη του προπόνηση στο νέο του ξεκίνημα. Μάλιστα όπως έδειξαν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ, παρά την έντονη βροχόπτωση, υπήρξαν αρκετά χαμόγελα από παίκτες που είχαν συνεργαστεί ξανά με τον Ισπανό.

Μήνυμα ενότητας από τον Μανόλο στα αποδυτήρια

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στους παίκτες του. Στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι. Συγκεκριμένα τόνισε ότι είναι σημαντικό για την ομάδα να αποκτήσει ισχυρό δέσιμο. Άλλωστε αυτό ήταν το ατού της «Ένωσης» και στα προηγούμενα περάσματά του από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

«Για μένα είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί, σε όλα. Να είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί θα χάνουμε και όλοι μαζί θα κερδίζουμε. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα είμαστε ενωμένοι. Για μένα είστε οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Το σημαντικό όμως είναι να έχουμε καλή ομάδα κι όχι καλούς παίκτες. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και θα κερδίσουμε», τόνισε ο 56χρονος προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε και πάλι στα Σπάτα αυτή τη φορά για να παρουσιάσει τον…νέο τεχνικό της ομάδας, αλλά και τον Παναγιώτη Κονέ στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο δεύτερος αναμένεται να είναι κοντά στην ομάδα και να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments