Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Κόνιαρη στο Ισραήλ

Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Κόνιαρη στο Ισραήλ
Ολυμπιακός: Η Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία που είχαν θέσει οι δύο πλευρές (παίκτης και ισραηλινή ομάδα) προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, με την παραμονή του Αντώνη Κόνιαρη επί αθηναϊκού εδάφους να σηματοδοτεί την ανάγκη για αναζήτηση "από το μηδέν" της ομάδας, στην οποία θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Σε οριστικό ναυάγιο οδηγήθηκε ο δανεισμός του Αντώνη Κόνιαρη από τον Ολυμπιακό στη Χάποελ Χολόν. Όπως αναφέρει και το sport24.gr, περιορισμοί που επιβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ εξαιτίας του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν στον 23χρονο γκαρντ να ταξιδέψει στη χώρα, παρά το γεγονός πως το επιχείρησε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Η Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία που είχαν θέσει οι δύο πλευρές (παίκτης και ισραηλινή ομάδα) προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, με την παραμονή του Αντώνη Κόνιαρη επί αθηναϊκού εδάφους να σηματοδοτεί την ανάγκη για αναζήτηση “από το μηδέν” της ομάδας, στην οποία θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο ταλαντούχος γκαρντ θα συνεχίσει να ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε έκανε όλες αυτές τις ημέρες, είναι σαφές όμως πως η προτιμότερη λύση για όλους είναι ο δανεισμός του σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει στο ΣΕΦ το καλοκαίρι.

Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάτι απτό στον ορίζοντα, με τον Αντώνη Κόνιαρη να σκανάρει εκ νέου την αγορά προκειμένου να βρεθεί ο ιδανικός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες, ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους. Φέτος, ο Αντώνης Κόνιαρης έχει παίξει μόλις 5’08” στην EuroLeague, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια, μετρώντας 1 κλέψιμο και 1 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments