Ελλάδα

Έφοδος της ΕΚΑΜ σε πολυκατοικία – Αναζητείται ο δράστης

Έφοδος της ΕΚΑΜ σε πολυκατοικία – Αναζητείται ο δράστης
Έφοδος ΕΚΑΜ: Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, περιπολικά και ΕΚΑΜ με αλεξίσφαιρες ασπίδες και ειδικό εξοπλισμο- που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ κλήθηκε και εισαγγελέας.

Έφοδο στην πολυκατοικία που φέρεται να διαμένει ο δράστης που άνοιξε πυρ το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Βαρβάρα πραγματοποίησαν νωρίτερα άνδρες της ΕΚΑΜ.

Όπως αναφέρει το cnn.gr, oι άνδρες της ΕΚΑΜ δεν βρήκαν τον δράστη ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική επιχειρήση εντοπισμού του. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά σημειώθηκε λόγω «διαφορών» για υπόθεση ναρκωτικών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, περιπολικά και ΕΚΑΜ με αλεξίσφαιρες ασπίδες και ειδικό εξοπλισμο- που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ κλήθηκε και εισαγγελέας. Ο δράστης πυροβόλησε κατά ενός αμαξιού με δύο επιβαίνοντες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ένας από τα θύματα έχει τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι από τη σύγκρουση και έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments