Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τι τρέχει με τον Λιβάγια

ΑΕΚ: Τι τρέχει με τον Λιβάγια
ΑΕΚ: Ο νέος προπονητής της ομάδας έφθασε την Κυριακή αλλά ο Λιβάγια δεν ήταν εκεί. Τα όσα κάνει και τα όσα δεν κάνει ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα προκαλούν συζητήσεις στην ομάδα.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ζορίσει την Ένωση και ελπίζουν ότι με τον ερχομό του Χιμένεθ θα μπορέσει η κατάσταση να ισορροπήσει και το μόνο θέμα που θα απασχολεί τον Λιβάγια θα είναι το αγωνιστικό. Σίγουρα το γεγονός ότι έλειπε από την επίσημη πρώτη της Κυριακής λόγω του απρόοπτου με το αεροπορικό ταξίδι, προκάλεσε σχόλια στην ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κροάτης δεν μπόρεσε να πετάξει από την πατρίδα του, καθώς δεν είχε ακόμη στα χέρια του το αποτέλεσμα από το υποχρεωτικό τεστ. Ωστόσο αυτό σε συνδυασμό με τις απουσίες του από ματς λόγω ενοχλήσεων τον έχει βάλει ξανά στο κέντρο των συζητήσεων στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ΕφΣυν, την ιστορία με το τεστ αν θέλουν την «τρώνε» στην ΑΕΚ και προφανώς ήθελαν. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αυτό που αναμένεται τώρα με ενδιαφέρον είναι η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει, ειδικά από πλευράς ενοχλήσεων. Γιατί εντάξει, το γεγονός πως κάποιες ενοχλήσεις ήταν αιτία να μην ταξιδέψει στην Αγγλία για ένα αδιάφορο ματς, μετά έπαιξε κανονικά με τον Ολυμπιακό και πάλι λόγω ενοχλήσεων δεν έπαιξε με τον Βόλο, η αλήθεια είναι πως προκαλεί συζητήσεις. Μπορεί και άδικα. Θα δείξει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ από την άλλη έστειλε μήνυμα ενότητας στα αποδυτήρια στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες την Κυριακή.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στους παίκτες του. Στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι συγκεκριμένα τόνισε ότι είναι σημαντικό για την ομάδα να αποκτήσει ισχυρό δέσιμο. Άλλωστε αυτό ήταν το ατού της «Ένωσης» και στα προηγούμενα περάσματά του από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

«Για μένα είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί, σε όλα. Να είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί θα χάνουμε και όλοι μαζί θα κερδίζουμε. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα είμαστε ενωμένοι. Για μένα είστε οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Το σημαντικό όμως είναι να έχουμε καλή ομάδα κι όχι καλούς παίκτες. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και θα κερδίσουμε», τόνισε ο 56χρονος προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε και πάλι στα Σπάτα αυτή τη φορά για να παρουσιάσει τον…νέο τεχνικό της ομάδας, αλλά και τον Παναγιώτη Κονέ στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο δεύτερος αναμένεται να είναι κοντά στην ομάδα και να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments