Ειδήσεις

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Περιμένει κίνηση από τους “ασπρόμαυρους”

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Περιμένει κίνηση από τους “ασπρόμαυρους”
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Ο Σέρβος σέντερ φορ περιμένει κίνηση από την πλευρά του "δικεφάλου"

Πριν από δυο χρόνια ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν ήταν εύκολο καθώς στην καλύτερη φάση της καριέρας του επέλεξε να φύγει από την Ευρώπη. Τότε του είχε γίνει μια μεγάλη πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ με πολλά μηδενικά. Ο Σέρβος είπε ναι στα χρήματα γνωρίζοντας ότι κάνει μεγάλο πισωγύρισμα στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι υψηλόσωμος φορ δεν ταίριαξε ποτέ με την ομάδα και σχεδόν από την πρώτη στιγμή άρχισε να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Πρίγιοβιτς ψάχνει την επιστροφή του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει ειδικότερα όταν οι Άραβες τον πληρώνουν τόσα εκατομμύρια το χρόνο. Μια από τις βασικές επιθυμίες του Σέρβου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν να επιστρέψει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή οι “ασπρόμαυροι” ψάχνονται για σέντερ φορ σε περίπτωση που ο Τσόλακ αποχωρήσει τον Ιανουάριο κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει.

Περιμένει κίνηση ο Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με το Sportime  η διοίκηση της Αλ Ίτιχαντ θέλει να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του Σέρβου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που αγγίζει τα 5.000.000 ευρώ τον χρόνο και αναμένεται οι δυο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, είτε για δανεισμό, όπου θα καλύπτει κάποιο ποσό η Αλ Ίτιχαντ, είτε για να μείνει ελεύθερος ο ικανότατος φορ παίρνοντας ένα κομμάτι από τα χρήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, άνθρωποι της ομάδας διέψευσαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς μιλούν με έναν ποδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά και όχι έναν υψηλόσωμο βαρύ φορ σαν τον Σέρβο. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να μείνουν αδιάφοροι για τον επιθετικό που έχει αφήσει ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα και γνωρίζουν ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Οπότε όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση Πρίγιοβιτς που εκτός από γκολ μπορεί να ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση κόσμου και ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments