Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [29/12/20].

Κριός

Η απελευθέρωση της ρομαντικής έντασης στη σχέση σου, βοηθά το φως του ήλιου να ζεστάνει την ερωτική σου ζωή. Η σημερινή πανσέληνος στοχεύει στα συναισθηματικά σου θεμέλια. Επικεντρωθείτε με το ταίρι σου, σε μια ανάλυση της σχέσης σας …κάτι που είναι εφικτό σήμερα. Όσο περισσότερη στοργή και φροντίδα δείχνετε ο ένας προς τον άλλον, τόσο πιο εύκολα θα εξαφανιστεί η ένταση – ή θα επουλωθούν οι πληγές. Η αναβίωση της πίστης στα ερωτικά σου θέματα, τώρα είναι δυνατή!

Ταύρος

Μπορεί να είναι ευκολότερο να μεταφερθούν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου σήμερα. Η Πανσέληνος προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εκπαιδεύσει ή να διαφωτίσει ο ένας τον άλλον για κάποια θέματα. Προσπαθήστε μόνο, να μην αφήσετε την κοινή λογική που διευρύνει το μυαλό…. να διαταράξει τη γλυκιά ατμόσφαιρα που εκτυλίσσεται με άλλους τρόπους μεταξύ σας!

Δίδυμοι

Μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή με τον αγαπημένο σου, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη σου αυτή τη στιγμή. Μην εκπλαγείς αν συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει σύνδεση με χρήματα ή με κάτι που συνεπάγεται κέρδη, απ’ αυτό. Μόνο προσπάθησε να μην αφήσεις τις συζητήσεις για υλικά θέματα, να διαταράξουν τις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται. Η εξισορρόπηση του έρωτα και των οικονομικών, θα χρειαστεί πολύ προσεκτική διαχείριση τώρα. 

Καρκίνος

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου, φέρνει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά, τον τρόπο που δεσμεύεσαι απέναντι στον εραστή σου. Επίσης μπορεί να αναζωογονήσει παθιασμένα όνειρα που είχες παραμερίσει. Δεν υπάρχουν πλέον καταθλιπτικές ή αρνητικές επιρροές να σε κρατάνε πίσω στα ερωτικά σου. Ό, τι εμπόδιζε τη χαρά σου, έχει εξαλειφθεί. Γι’ αυτό τώρα μπορείς να ονειρευτείς και να τολμήσεις να εκμεταλλευτείς τις παθιασμένες δυνατότητες που σου προσφέρονται!

Λέων

Το να κάνεις ένα διάλειμμα ή να απομακρυνθείς για να εκτιμήσεις τις ερωτικές καταστάσεις της σχέσης σου, μπορεί να είναι συνετό και χρήσιμο. Μην ανησυχείς για τυχόν λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις! Όσο περισσότερο ψάχνεις μέσα σου για απαντήσεις, τόσο ευκολότερα θα τις βρεις. Η καρδιά σου έχει ένα μήνυμα και θέλει να το ακούσεις. Με ανοιχτό μυαλό και υπομονή, θα το ακούσεις δυνατά και καθαρά.

Παρθένος

Ο εραστής σου, μπορεί να σου προσφέρει τη βοήθεια ή την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Όμως η κοσμική σου αποστολή απαιτεί να παραμερίσεις την αμυντική στάση ή τις αμφιβολίες σχετικά με το ότι προσπαθεί να σου πει τι να κάνεις. Είναι προς το συμφέρον σου να αποδεχτείς και να αγκαλιάσεις τη συμβουλή ή τη βοήθεια του αγαπημένου σου. Το να κάνεις τον εαυτό σου λίγο ευάλωτο δεν είναι σημάδι αδυναμίας. Ενθαρρύνει – και ενισχύει – την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Ζυγός

Θα νιώσεις μεγαλύτερη ενθάρρυνση τώρα για τα ερωτικά σου ζητήματα. Η ιδέα σου να εξελίξεις τη σχέση σου, χρειάζεται μια σοβαρή δέσμευση ανάμεσά σας. Το σημαντικότερο σημείο συζήτησης μεταξύ σας, θα αφορά το μέλλον του δεσμού σας. Ακόμα κι αν νομίζεις πως κάνεις πιο τολμηρές ή μεγαλύτερες σκέψεις…ίσως χρειαστεί να δώσεις στον εραστή σου την ευκαιρία, να καλύψει τη διαφορά.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν αυτός που αγαπάς έχει διαφορετικά ή λιγότερο φιλόδοξα οράματα για το μέλλον του δεσμού σας, αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνεί με τα δικά σου. Η σημερινή πανσέληνος λειτουργεί σαν υπενθύμιση πως δικαιούστε να έχετε ο καθένας, τις δικές του σκέψεις, φιλοσοφίες και στόχους. Αυτή είναι η στιγμή για να σκεφτείτε μαζί κι όχι να αποκρούσει ο ένας τις απόψεις του άλλου. Με μια κοινή ευαίσθητη στάση, μπορεί να βρεθεί εμπνευσμένο κοινό έδαφος

Τοξότης

Η σημερινή πανσέληνος θα ενισχύσει τη φυσική, διανοητική και πνευματική σου διάθεση! Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει αν δουλέψετε μαζί με το ταίρι σου για το δεσμό σας. Η σχέση σας μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στην εξυπηρέτηση των άλλων ή στην υπερβολική αλληλοεπίδραση μεταξύ σας, με κάποιο τρόπο. Ετοιμαστείτε να δείτε μόνοι σας πώς η ομαδική εργασία μπορεί πραγματικά να κάνει ένα κοινό σας όνειρο…πραγματικότητα!

Αιγόκερως

Η σημερινή πανσέληνος στοχεύει στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια συγκεχυμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή, προτρέποντάς σε να κοιτάξεις προς τα πίσω. Ξεδιπλώνεται ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο των σχέσεων – ή αισθάνεσαι πως στρέφεσαι προς αυτό που είναι οικείο ή νοσταλγικό. Μόλις μειωθεί όμως η σεληνιακή ένταση, η απάντηση θα μπορούσε να είναι σαφής. 

Υδροχόος

Η σημερινή πανσέληνος ενθαρρύνει την επιπλέον επιμέλεια στα ερωτικά σου….ειδικά αν εμπλέκονται οικονομικά θέματα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας έχει αγνοηθεί, τότε η σημερινή σεληνιακή επιρροή θα τα φέρει στο φως. Ό, τι όμως φαίνεται προκλητικό προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσει με έναν νέο και ευχάριστο τρόπο. Αυτό σημαίνει επίσης, πως θα έρθετε πιο κοντά!

Ιχθύες

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει την αληθινή αγάπη και την καρδιά. Λειτουργεί επίσης σαν μια έγκαιρη υπενθύμιση για το ποιος σε αγαπάει. Η δημιουργία μιας εντυπωσιακής κατάστασης… μπορεί επίσης να είναι στα χαρτιά! Ένα βαθύτερο επίπεδο γνησιότητας επηρεάζει τώρα το δεσμό σου. Όσο περισσότερο εκφράζεσαι από τα βάθη της καρδιάς σου, τόσο ισχυρότερο θα γίνεται αυτό. Προετοιμάσου για να σιγουρευτείς πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου ακούγονται – και κατανοούνται.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments