Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα για σέντερ φορ οι Πρίγιοβιτς, Αραούχο και Μήτρογλου

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα για σέντερ φορ οι Πρίγιοβιτς, Αραούχο και Μήτρογλου
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τρεις γνώριμοι του Ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκονται στη λίστα των πρωταθλητών.

Το θέμα του Αχμέτ Χασάν παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής σέντερ φορ είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό όταν είχε πάει να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα. Ακολούθησε όλα τα πρωτόκολλά για τον Covid 19 και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα. Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά για τον Χασάν. Λίγο αργότερα η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επιστροφή του στα γήπεδα δύσκολα θα γίνει πριν το τέλος Φεβρουαρίου. Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός θα μείνει μόνο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη συγκεκριμένη θέση. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Ούγκο Κάιπερς, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα αν παρθεί τέτοια απόφαση ήδη η Λάρισα είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Τρεις γνώριμοι στη λίστα του Ολυμπιακού

Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω και ο Χασάν απουσιάσει και τους επόμενους μήνες τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγει στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να έρθει ένας παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις που να γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα μας. Αυτές τις κατηγορίες καλύπτουν και με το παραπάνω τρεις ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι οι Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Σέρχιο Αραούχο (Λας Πάλμας), Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Αλ Ιτιχάντ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ) και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο (Νότιγχαμ). Όλοι τους έχουν κοινό πως δεν είναι μόνιμα βασικοί την τρέχουσα σεζόν, αλλά έχουν αποδεδειγμένη ποιότητα. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ, εφόσον κριθεί τελικά αναγκαίο να υπάρχει μια ακόμη προσθήκη.

Βέβαια οι παραπάνω περιπτώσεις διαφέρουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα οι Πρίγιοβιτς και Αραούχο φαντάζουν πιο δύσκολες καθώς αμφότεροι δύσκολα θα δεχτούν να είναι αναπληρωματικοί, ενώ έχουν παρελθόν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αντίθετα η περίπτωση του Μήτρογλου που μένει ελεύθερος και του δανεικού Γκερέρο συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments