Τεχνολογία

Netflix: Τα κόλπα που μπορείς να κάνεις στην πλατφόρμα και δεν τα ήξερες

Netflix: Τα κόλπα που μπορείς να κάνεις στην πλατφόρμα και δεν τα ήξερες
Netflix: Όλα τα απαραίτητα κόλπα για να κάνεις την αγαπημένη σου πλατφόρμα ακόμα πιο χρήσιμη.

Όσο μένεις σπίτι, το πιθανότερο είναι ότι εκτός από τους νέους τρόπους που έχεις βρει να περνάς την ώρα σου δημιουργικά, βλέπεις και αρκετή τηλεόραση. Και μεταξύ μας, τι καλύτερο από το να δεις τις σειρές που τόσο καιρό ήθελες στο Netflix; Σου δίνονται εξάλλου τόσες πολλές επιλογές. Κάτι, όμως, που το πιθανότερο δεν ξέρεις, είναι ότι υπάρχουν μερικές λειτουργίες που μπορούν να κάνουν την προβολή σου να πάει σε άλλο επίπεδο.

Άλλαξε τους υπότιτλους και κάντους όπως θες

Είναι ακριβώς όπως στο λέμε. Πόσες φορές δε σε έχει ενοχλήσει για παράδειγμα ότι οι υπότιτλοι είναι λευκοί σε λευκό φόντο και δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου; Υπάρχει λύση. Αφού έχεις συνδεθεί μπορείς να πατήσεις εδώ και να αλλάξεις το μέγεθος, τη γραμματοσειρά, και τη σκιά γύρω από τους υπότιτλους. Κάνε διάφορες αλλαγές μέχρι να βρεις τον κατάλληλο υπότιτλο.

Δες την αγαπημένη σου σειρά με τους φίλους σου… από μακριά

Σίγουρα μπορεί να θες να συνεχίσεις να βλέπεις με τους φίλους σου την αγαπημένη σας σειρά αλλά δεν μπορούν πλέον να έρθουν σπίτι. Κανένα πρόβλημα. Το extentsion Netflix Party σας επιτρέπει να βλέπετε ταυτόχρονα ό,τι θέλετε, κάνοντας παράλληλα chat. Μακριά αλλά… κοντά.

Δες Netflix ξαπλώμένος χωρίς να στραβολαιμιάσεις

Και σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει ταινία ή σειρά ξαπλωμένος; Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν μπορείς να τα δεις ίσια και πάντα κάπως κρατάς το κεφάλι σου όρθιο με αποτέλεσμα να στραβολαιμιάζεις. Υπάρχει ένα κόλπο που λύνει και αυτό. Ο λόγος για το Netflix Flip, ένα extension για τον Chrome που στρίβει την εικόνα κατά 90 μοίρες ώστε να μπορείτε να βλέπετε Netflix ξαπλωμένοι στο πλάι. Τέλειο;

Σβήσε από το ιστορικό ό,τι δε θες

Μήπως το να λαμβάνετε άσχετες προτάσεις για ταινίες επειδή απλώς είδατε μία που τελικά δε σας άρεσε είναι κουραστικό; Επίσης έχει τύχει να μη θέλεις να δει το έτερον ήμισυ ότι έκλεψες λίγο από το επόμενο επεισόδιο της σειράς που βλέπετε μαζί; Ήξερες ότι μπορείς να κάνεις επιλεκτική διαγραφή του ιστορικού παρακολούθησης; Αφού συνδεθείς, πήγαινε σε αυτή τη σελίδα, όπου θα δεις ό,τι έχεις δει στο Netflix με χρονολογική σειρά. Εκεί μπορείς να διαγράψεις ό,τι θες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments