Lifestyle

Survivor τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ το τρίτο επεισόδιο

Survivor τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ το τρίτο επεισόδιο
Survivor τηλεθέαση: Σε σαραντάρια κινείται η τηλεθέαση του Survivor.

To Survivor κερδίζει τους τηλεθεατές και καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες έφτασε να χτυπήσει 40άρια στην prime time, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.  Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Survivor το βράδυ της Τρίτης κινήθηκε στο 37,7% για το σύνολο και στο 38,5% για το δυναμικό κοινό -τα υψηλότερα ποσοστά από την πρεμιέρα μέχρι τώρα. Μάλιστα, περίπου στα 2/3 της διάρκειας προβολής του βρέθηκε πάνω από το 40%, αγγίζοντας σε τέταρτο και το 48,7%!

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου

Η 24χρονη μπήκε δυναμικά, ωστόσο πολύ σύντομα αποφάσισε να πει “αντίο” στο παιχνίδι. Η νεαρή, σπουδάζει προπονητική και εργάζεται σε φούρνο.

Από μικρή ηλικία έκανε ενόργανη και χορό ενώ τώρα τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει στο γυμναστήριο κάνοντας βάρη και crossfit. Είναι δυναμική, εργατική και με αίσθηση του χιούμορ. Της έλειψε η οικογένειά της και οι κολλητοί της φίλοι και έτσι αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor τη δεύτερη μέρα. H ;ίδια έχει δηλώσει πως δεν αντέχει το ψέμα και τους διπρόσωπους ανθρώπους. Για αυτό πάντα είναι αρκετά επιφυλακτική στις σχέσεις της με τους άλλους. Ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο γιατί είχε βάλει στοίχημα με τον εαυτό της ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει να το κερδίσει, αλλά δυστυχώς αποχώρησε για ψυχολογικούς λόγους.

Μόλις στο δεύτερο επεισόδιο λοιπόν, η Έλενα Λιλιοπούλου τόνισε στην κάμερα ότι ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί και πάλι κοντά στην οικογένεια της.

«Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση», ήταν τα λόγια της παίκτριας και στη συνέχεια αποχώρησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments