Video

Survivor Spoiler αποχώρηση 30/12: Ανατροπή στην ομάδα των διάσημων

Survivor Spoiler αποχώρηση 30/12: Ανατροπή στην ομάδα των διάσημων
Survivor Spoiler αποχώρηση 30/12: Το συμβούλιο του νησιού επεφύλαξε μια ανατροπή στην κόκκινη ομάδα.

Το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε το επεισόδιο με το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Στο πρώτο παιχνίδι οι μαχητές είχαν πάρει τη νίκη με σχετική άνεση. Σε αυτό το δεύτερο ματς τα πράγματα ήταν λίγο πιο αμφίρροπα, αλλά η μπλε ομάδα επιβεβαίωσε ότι σε αυτή τη φάση είναι σε καλύτερη κατάσταση και ζευγάρωσε τις νίκες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά δυναμικότητας στην αρχή του παιχνιδιού είναι αναμενόμενη καθώς οι μαχητές είναι πιο γυμνασμένοι και μικρότεροι σε ηλικία.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα οδήγησε και πάλι τους διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να βγει δεύτερος υποψήφιος, αλλά μετά την ισοβαθμία στην πρώτη ψηφοφορία, οι υποψήφιοι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον τρεις. Και τότε σημειώθηκε η νέα μεγάλη ανατροπή καθώς και σε αυτή την ψηφοφορία υπήρχαν δυο παίκτες που συγκέντρωσαν τον ίδιο αριθμό ψήφων και αμφότεροι είναι στην κρίση του κόσμου.

Η τετράδα των υποψηφίων

Θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη φορά έχουν ήδη βγει υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς. Πλέον σε αυτή τη δύσκολη θέση βρίσκονται η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης. Μάλιστα η γυναίκα της παρέας αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού καθώς έσκισε το πόδι της και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να της γίνουν έξι ράμματα. Η ίδια τόνισε ότι: «εκείνη τη στιγμή, με το που είδα το αίμα, δεν σκέφτηκα αν είναι μια γρατζουνιά ή κάτι πιο βαθύ. Επειδή είδα αίμα, έπεσα κάτω και πανικοβλήθηκα. Ήρθαν τα παιδιά από πάνω μου προσπαθώντας να με καθησυχάσουν. Είχα χάσει εντελώς την ψυχραιμία μου”. Φυσικά μετά από αυτό έμεινε εκτός αγωνίσματος και ίσως για αυτό μάζεψε και τόσες αρνητικές ψήφους.

Παράλληλα το συμβούλιο του νησιού επισκιάστηκε από την έντονη κόντρα που φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο ομάδες. Το κακό κλίμα που υπάρχει φάνηκε από την πρώτη στιγμή καθώς σύμφωνα με τους διάσημους οι μαχητές δείχνουν αλαζονική συμπεριφορά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι υπερβολικά ειρωνικοί. Στο να ανάψουν τα αίματα βοήθησε σίγουρα και το γεγονός ότι το αγώνισμα της ασυλίας είχε έντονη σωματική επαφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments