Ελλάδα

Καλή χρονιά: Για ένα καλύτερο 2021

Καλή χρονιά: Για ένα καλύτερο 2021
Καλή χρονιά: Το 2020 μετράει αντίστροφα για να μας εγκαταλείψει και η ανθρωπότητα ελπίζει για κάτι καλύτερο με το νέος έτος. Ευχηθείτε σε φίλους και συγγενείς για να βοηθήσουμε στο γούρι.

Μία δύσκολη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και οι ελπίδες με την έλευση του νέου έτους αναπτερώνονται. Πάντα η Πρωτοχρονιά είναι μια μέρα ελπίδας καθώς συμβολίζει το παλιό που φεύγει και το νέο που έρχεται με υποσχέσεις. Κι αν άλλες χρονιές περιμέναμε το νέο έτος να φέρει κάτι παραπάνω αυτήν τη φορά η ευχή όλων είναι μία. Να τελειώνουμε με την  πανδημία.

Για αυτό ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε σήμερα και αύριο να αλλάξει το «γούρι». Ακόμα κι αν δεν πιστεύουμε σε γούρια και κακοτυχίες, μια ευχή παραπάνω δεν πάει χαμένη. Ας μιλήσουμε με πολλούς, με φίλους, με συγγενείς, με αυτούς που όλο σκεφτόμαστε και έχουμε καιρό να τα πούμε. Ας μεταφέρουμε δύναμη και ελπίδα, ας έρθουμε πιο κοντά. Εξάλλου κάτι πρέπει να κρατήσουμε και από το 2020. Όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη όσο διαφορετικοί και να είμαστε αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και αισθανόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Η αλληλεγγύη είναι η μία πλευρά αντιμετώπισης της πανδημίας και καλό είναι να την ενισχύσουμε.

Κι αν δεν μπορείτε να μιλήσετε με όλους τηλεφωνικά – από κοντά μόνο με 8 ακόμα, μην ξεχνιόμαστε – υπάρχουν και τα φωνητικά μηνύματα, τα facebook, τα twitter και  όλα αυτά. Αποφύγετε τα προκάτ αυτοκολλητάκια και κάντε τον κόπο να γράψετε κάτι. Σκεφτείτε την ευχή και αυτόν που την απευθύνετε για να πιάσει.

Και όταν τα λεπτά μετράνε αντίστροφα για το 2021, καλού κακού σπάστε και ένα ρόδι!

Δείτε κάποιες ευχές για καλή χρονιά που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες

Όλα τα θέλω σου να πραγματοποιηθούν με την καινούργια χρονιά και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία και ευτυχία.

Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί του.

Aς ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

Ο νέος χρόνος εύχομαι πολλές χαρές να δώσει, Κι αν ήταν λίγες του παλιού να σου τις συμπληρώσει…

Εύχομαι το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία.

Αν το 2021 ήταν πλανήτης, να είναι ο ήλιος για να κάψει το κακό. Αν ήταν στοιχείο της φύσης να είναι νερό για να σβήσει την φωτιά που άναψε το 2019, και αν ήταν ευχή τότε να είναι η ευτυχία στην ζωή όλων σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments