Πως Να

Πώς να κρύψω κιλά στις φωτογραφίες

Πώς να κρύψω κιλά στις φωτογραφίες
Φωτογραφία κιλά: Ένα κόλπο είναι να δώσουμε όγκο στα μαλλιά μας για να βγούμε ωραίοι.

Τι κι αν το ρεβεγιόν φέτος δεν είναι σαν τις άλλες χρονιές; Κανονικά θα στολιστούμε, κανονικά θα μαγειρέψουμε, κανονικά θα καλέσουμε τους δικούς μας ανθρώπους- απλά με αυστηρούς περιορισμούς- στο τραπέζι για να μπει το 2021 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και όλα αυτά θα τα αποθανατίσουμε για να τα θυμόμαστε! Αλλά ας προσέξουμε το πώς θα στηθούμε για να μην χρειάζεται να βγάζουμε συνέχεια την κάθε λήψη. Εξάλλου, όταν ποζάρουμε σωστά, υπάρχει η περίπτωση να φανούμε μέχρι και πέντε κιλά πιο αδύνατοι σε μια φωτογραφία. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή στάση του σώματος και την ακόμα πιο σωστή γωνία λήψης.

Τι κι αν η κάμερα μπορεί να προσθέσει παραπάνω κιλά; Μπορούμε εμείς να… κλέψουμε και να σταθούμε απέναντι στον φωτογραφικό φακό με σκοπό να αλλάξει η εικόνα και το αποτέλεσμα. Οπότε αντί να στεκόμαστε ή να καθόμαστε ακριβώς απέναντι, κάτι που δείχνει περισσότερα σημεία του σώματος, ας στρίψουμε καλύτερα σε γωνία 45 μοιρών ενώ μπορούμε να λυγίσουμε και το ένα χέρι μας αν το επιθυμούμε.

Επιπλέον, ας προσέξουμε πού είναι ο φωτογραφικός φακός. Οι λιγότερο κολακευτικές ολόσωμες φωτογραφίες είναι αυτές που είναι τραβηγμένες από πολύ κοντά. Άλλωστε, γενικά το «πολύ κοντά» λειτουργεί μόνο για τα πορτρέτα, και αυτό πάλι από συγκεκριμένες γωνίες. Για αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τις αποστάσεις μας από την κάμερα.

Ένα άλλο κόλπο είναι να δώσουμε όγκο στα μαλλιά μας τα οποία δείχνουν πολύ πιο ωραία στις φωτογραφίες όταν δεν είναι «καρφωμένα». Ακόμα κι αν πρόκειται για μια αυθόρμητη φωτογραφία, ας κουνήσουμε λίγο τα μαλλιά μας στις ρίζες και αμέσως θα αποκτήσουν λίγο περισσότερο όγκο, ένταση και κίνηση.

Τέλος, το να καμπουριάζουμε ή να στεκόμαστε σαν αγάλματα με τα πόδια σε στάση προσοχής και τα χέρια κρεμασμένα στα πλευρά μας, δεν θα προσφέρει ένα κολακευτικό αποτέλεσμα όσο καλή γωνία λήψης και αν έχουμε βρει. Για αυτό ας κάνουμε κάτι με τα άκρα μας, άλλα όχι κάτι υπερβολικό…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments