Αθλητισμός

Βασίλης Δημητριάδης ΑΕΚ: Έμεινε στην Ένωση λόγω Χιμένεθ

Βασίλης Δημητριάδης ΑΕΚ: Έμεινε στην Ένωση λόγω Χιμένεθ
Βασίλης Δημητριάδης ΑΕΚ: Ο Ισπανός προπονητής δεν ξέχασε την παλιότερη στήριξή του.

Η ΑΕΚ περνάει περίοδο μεγάλων αλλαγών. Όχι μόνο αποχώρησαν ο Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς, αλλά έγιναν συζητήσεις και για άλλους ανθρώπους της ομάδας. Και, μάλιστα, για παράγοντες που έχουν προσφέρει στην Ένωση και από άλλες θέσεις, όπως αυτή του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Βασίλη Δημητριάδη που και αυτός πλησίασε την πόρτα της εξόδου.

Αυτός που έκλεισε αυτή την πόρτα φαίνεται ότι ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν ξέχασε την παλιότερη στήριξη που του είχε προσφέρει ο Έλληνας παλαίμαχος επιθετικός. Για το συγκεκριμένο θέμα η Sportday γράφει: «Έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες το ενδεχόμενο απομάκρυνσης από την ΑΕΚ του Δημητριάδη. Χρόνια πολλά και σε εσένα Βασιλομπίλαρε! Τελικά, το παλικάρι παραμένει στη θέση του. Ας είναι καλά ο Χιμένεθ, που δεν ξεχνάει τη στήριξη που του παρείχε ο Δημητριάδης στις προηγούμενες συνεργασίες τους. Ο Βασίλης υπήρξε ο πιο φανατικός υποστηρικτής του Μανόλο και ο τελευταίος το θυμάται».

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ποιος θα διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 3 Ιανουαρίου στις 19:30 το απόγευμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αυτός θα είναι ο ο Ολλανδός διαιτητής, Ντάνι Μάκελι, έχοντας ως βοηθούς τους Τσάρλες και Ντε Φράις. Τέταρτος ορίστηκε ο Βάτσιος, VAR ο Γιόχεμ και AVAR ο Νικολακάκης.

Επίσης, δηλώσεις για ενδεχόμενη νέα συνεργασία του με την ΑΕΚ, έκανε ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης την Πέμπτη (31/12) το απόγευμα «πολιορκήθηκε» στο Instagram από ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ για το αν θα επανέλθει στους «κιτρινόμαυρους». Οι απαντήσεις του ήταν μονολεκτικές αλλά φάνηκε απαισιόδοξος για αυτό το ενδεχόμενο.

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει απάντησε κατηγορηματικά «όχι» ενώ όταν ρωτήθηκε το γιατί απάντησε «ρωτήστε το κλαμπ». Βέβαια, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την ομάδα, τονίζοντας ότι του λείπει η Ένωση και πως αγαπημένος του αριθμός είναι το 21.

Στο ερώτημα Χιμένεθ ή Καρέρα απάντησε πως τους αγαπά και τους δύο, ενώ χαρακτήρισε πιο μισητό τον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments