Αθλητισμός

Σιγουριά για Χασάν στον Ολυμπιακό

Σιγουριά για Χασάν στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: O Χασάν έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα που προέκυψαν από τον κορωνοϊό και έχει μπει φουριόζος στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».

Ο Αχμέντ Χασάν έχει μπει για τα καλά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και αναμένεται να είναι έτοιμος αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπως αναφέρει και το sdn.gr, o  Αιγύπτιος επιθετικός έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα που προέκυψαν από τον κορωνοϊό και έχει μπει… φουριόζος στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».

Ωστόσο, θα πρέπει να καλύψει το έδαφος του 1,5 μήνα που έμεινε εκτός δράσης προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα πάντως, δείχνουν ότι θα είναι ξανά στην διάθεση του Μαρτίνς μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο 27χρονος άσος θα δουλέψει εντατικά το προσεχές διάστημα με στόχο να επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες στη δράση, με στόχο πιθανότατα να επανεμφανιστεί στο ματς Κυπέλλου (με αντίπαλο που θα προκύψει προσεχώς από κλήρωση). Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως δεν θέλει απόκτηση σέντερ φορ και το θέμα έχει «παγώσει». Μέχρι τότε ο Πορτογάλος προπονητής θα πορευτεί με τον Ελ Αραμπί βασική επιλογή και τους Σουντανί και Κάιπερς ως εναλλακτικές λύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments