Video

Αλλαγή χρόνου: Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες προσγειώθηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας

Αλλαγή χρόνου: Ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες προσγειώθηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας
Αλλαγή χρόνου: Προσωπικό και ασθενείς του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα υποδέχτηκαν τον καινούριο χρόνο με μια απρόσμενη έκπληξη.

Η σκέψη όλων στις φετινές γιορτές βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται και στους υγειονομικούς που δίνουν την πιο μεγάλη τους μάχη. Στην Πάτρα εκφράστηκε η στήριξη αυτή με τον πιο όμορφο τρόπο.  Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου πυροσβέστες της 6ης ΕΜΑΚ και του 1ου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας δημιούργησαν εορταστικό κλίμα.

Οι πυροσβέστες, ντυμένοι Αγιοβασίληδες κατέβηκαν με σχοινιά από την ταράτσα του επταώροφου κτιρίου στα μπαλκόνια των θαλάμων, μοιράζοντας δώρα, αλλά και χαρά στους ασθενείς.

Η ξεχωριστή αυτή «αποστολή» ξεκίνησε από το πίσω μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στην πλευρά επί της οδού Φλέμινγκ. Μετά την ολοκλήρωσή της «αποστολής», η εκδήλωση συνεχίστηκε με εορταστικές μελωδίες από την μπάντα του Δήμου Πατρέων, στην είσοδο του 7ορόφου κτιρίου, όπου προσφέρθηκαν αναμνηστικά γούρια και κεράσματα χορηγία πατρινών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρει το thebest.gr, έγινε από τη διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments