Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Οδεύει προς την έξοδο από τον Παναθηναϊκό

Γιάννης Μπουζούκης: Οδεύει προς την έξοδο από τον Παναθηναϊκό
Γιάννης Μπουζούκης: Δεν έχει βρει τα πατήματά του στο Τριφύλλι και αναμένεται να αναχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού.

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έχει καταφέρει να πάρει τον χρόνο που θα ήθελε στο γήπεδο και μάλλον η ομάδα αυτήν την στιγμή δεν τον χρειάζεται. Τόσο ο παίκτης όσο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον θέλουν στο γήπεδο για να «ψήνεται» ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ότι περιλαμβάνει το Τριφύλλι.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον υπολογίζει για βασικό, δεδομένου ότι στη φυσική του θέση υπάρχει ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Επομένως, η αποχώρηση του Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό φαντάζει πλέον αρκετά πιθανό σενάριο. Σύμφωνα με το SporTime.gr, ο Πιέρ Ντρεοσί εργάζεται πάνω στο ενδεχόμενο δανεισμού του σε ομάδα του εξωτερικού. Παράλληλα, όμως, θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο μεταγραφής, εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε ακουστεί ότι για τον Μπουζούκη ενδιαφέρεται ομάδα από την Ολλανδία. Αν ισχύει ακόμα αυτή η πρόταση σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα την εξετάσει σοβαρά.

Τι είχε πει ο Λάζλο Μπόλονη για τον Γιάννη Μπουζούκη

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα διάστημα ο Λάζλο Μπόλονι είχε αναφερθεί στο τι συμβαίνει με τον Γιάννη Μπουζούκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Τζουάννη και τα κανάλια Novasports. Ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρθηκε στον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Γιάννη Μπουζούκη και στους λόγους που ο ταλαντούχος μέσος του Παναθηναϊκού έχει μείνει το τελευταία διάστημα εκτός αγωνιστικών πλάνων.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Κοιτάζω με προσοχή όλα όσα κάνει ο Μπουζούκης και κάνουμε εξειδικευμένες προπονήσεις, όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Γνωρίζω τα στοιχεία όλων των παικτών μου και θα δώσω ένα παράδειγμα, αλλά δεν θα μιλήσω για προβλήματα που πρέπει να μείνουν εσωτερικά.

Κάποια στιγμή με ρωτάνε γιατί ο τάδε δεν παίζει, μετά με ρωτάνε γιατί δεν παίζει ο δείνα… Θα επαναλάβω ότι έχουμε ένα ρόστερ περίπου 40 παικτών και είναι πολλοί για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζω τα στοιχεία του Μπουζούκη, κοιτάζω με τα μέσα που διαθέτω να σπρώξω προς τα πάνω τους παίκτες μου και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα τους. Πρέπει οι παίκτες να αποδείξουν αυτά που μπορούν», ανέφερε ο Μπόλονι για τον Μπουζούκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments