Lifestyle

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της νικήτριας του Big Brother

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της νικήτριας του Big Brother
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Βροχή οι προτάσεις από εκπομπές που θέλουν να εντάξουν την νικήτρια του ριάλιτι στο δυναμικό τους.

Και τι θα απογίνουμε χωρίς την Άννα Μαρία Ψυχαράκη; Οι οπαδοί της νικήτριας του Big Brother δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί η αγαπημένη τους παίκτρια δεν πρόκειται να μείνει για πολύ εκτός τηλεόρασης. Μετά την νίκη της κόντρα στην Σοφία Δανέζη ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά της για να ξεκινήσει μία νέα καριέρα, ή να συνδυάσει την δικηγορία με την παρουσία της στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Eυτυχείτε» οι προτάσεις από τα κανάλια πέφτουν βροχή. Οι εκπομπές της ζητούν να λάβει μέρος ως πανελίστρια, θέλοντας να αξιοποιήσουν το εκρηκτικό και αυθόρμητο του χαρακτήρα τους αλλά προφανώς και την δημοφιλία της δικηγόρου από την Κρήτη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» που κατόρθωσε να κερδίσει τη Σοφία Δανέζη στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι εγκλεισμού και να αποκτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, είναι για πολλούς το τηλεοπτικό πρόσωπο του 2020. Η δικηγόρος από την Κρήτη – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» – δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις από κανάλια, τα οποία την ζητούν ως μέλος του πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών. Ποια είναι όμως τα σχέδια της μεγάλης νικήτριας του «Big Brother»;

Στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά;

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξεκίνησε ως η αγαπημένη του Twitter, απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό και οι τηλεθεατές ακολούθησαν κάθε της κίνηση στο σπίτι του «Big Brother». Μετά το τέλος του παιχνιδιού – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – όλα τα κανάλια θέλουν να την εντάξουν στις εκπομπές τους. Ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να αφήσει το «δυνατό χαρτί» του, αφού φήμες θέλουν την πολυσυζητημένη παίκτρια στο πάνελ του Γιώργου Αυτιά, με την ιδιότητα της δικηγόρου.

Η ίδια η Άννα Μαρία, πάντως έχει δηλώσει ότι αυτό το διάστημα θα ξεκουραστεί και θα χαρεί την οικογένειά της, που τόσο της έλειψε τον καιρό που βρισκόταν μέσα στο «Big Brother».

Σε συνέντευξή της στο 7 Μέρες TV, η ίδια δεν είχε κρύψει τις βλέψεις της για την πολιτική. «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Τον Μάιο του 2014 είχα κατέβει και στις δημοτικές εκλογές. Εγώ έψαχνα αυτή την δημοσιότητα για έναν πολύ ιερό σκοπό, για να περάσω τα δικά μου μηνύματα. Το Big Brother ήταν η ευκαιρία που έψαχνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια προκειμένου να περάσω τα δικά μου μηνύματα στον κόσμο», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Να τους πω ότι εγώ που έχω περάσει δύσκολα – και η οικογένεια μου ακόμα περισσότερα -, παρ’ όλα αυτά κατάφερα και έμαθα όλους τους χρυσούς κανόνες επιβίωσης και ήθελα να το μεταδώσω αυτό στον κόσμο. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να τους πιάσω όλους έναν έναν και να τους δώσω ελπίδα. Αυτήν την ευκαιρία έψαχνα, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι εγώ δεν είμαι για ριάλιτι. Τους έλεγα ότι θα θυσιαστώ για να περάσω αυτά τα μηνύματα. «Για να ανέβεις ψηλά, πρέπει να περάσεις από την κόλαση» έλεγε ο Καζαντζάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments