Αθλητισμός

Λάρισα ΠΑΟΚ: 1-1

Λάρισα ΠΑΟΚ: 1-1
Λάρισα ΠΑΟΚ: Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 43ο λεπτό.

Με ισοπαλία με σκορ 1-1, που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα και ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Δημήτρη Πινακά και κρατούσαν το «τρίποντο» στα πόδια τους μέχρι το 96ο λεπτό, σημείο που ισοφάρισαν οι φλύαροι φιλοξενούμενοι, χάρη σε πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Με πίεση ψηλά και αρκετές στημένες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν από νωρίς το γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν «καθαρή» ευκαιρία.

Κι όποτε χρειάστηκε, στο 13ο λεπτό και στο 23ο λεπτό στα σουτ των Κάρολ Σφιντέρσκι και Δημήτρη Γιαννούλη, αντίστοιχα, ο Γκέργκελι Νάγκι ήταν… στη θέση του. Οι «βυσσινί» προσπάθησαν από την πλευρά τους να φανούν απειλητικοί, αλλά τα σουτ του Τιμ Σπαρβ στο 2ο λεπτό και το 20ο λεπτό κι αυτό του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στο 26ο λεπτό δεν ανησύχησαν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στο ημίωρο, ο Μανώλης Μπέρτος πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα στο σουτ του Χρήστου Τζόλη, μετά τη λανθασμένη έξοδο του Νάγκι στο κόρνερ του Τόμας Μουργκ ενώ στο 38ο λεπτό η προβολή του Τζόλη δε βρήκε στόχο. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 43ο λεπτό καθώς από κεφαλιά του Ίνγκι Ίνγκασον και επέμβαση του Νάγκι με το πόδι, ο Μουργκ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πανομοιότυπο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν βρήκαν στόχο στο 52ο λεπτό και το 54ο, αντίστοιχα, ενώ αυτό του Τζόλη στο 65ο λεπτό βρήκε σε ετοιμότητα τον Νάγκι. Ο αρχηγός Βιεϊρίνια μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών για το τελικό 1-1. Και πρόκειται για ισοπαλία που, όμως, μοιάζει με ήττα για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του τίτλου, αλλά και για την ΑΕΛ που έχασε έδαφος στην προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71ο λεπτό Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (Γλύνος), Μπέρτος, Νικολιάς (83ο λεπτό Νούνιτς), Τρούγιτς (53ο λεπτό Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο (82ο λεπτό Σβαμπ), Μουργκ (87ο λεπτό Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στη Super League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΑΕΛ – ΠΑΟΚ στις 17:15 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης στις 17:15 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 19:30

Για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

  • Βόλος – Ατρόμητος στις 17:15
  • Λαμία – Άρης στις 19:30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments