Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Λάρισα: Απίστευτο περιστατικό με Μπέρτο

ΠΑΟΚ Λάρισα: Απίστευτο περιστατικό με Μπέρτο
ΠΑΟΚ Λάρισα: Ο αμυντικός της ΑΕΛ εμποδίστηκε από τους «ασπρόμαυρους» να επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ του Μανώλη Μπέρτου και του πάγκου του ΠΑΟΚ την ώρα που ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΛ βγήκε με την μπάλα εκτός της τελικής γραμμής και δίπλα στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Άνθρωποι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ εμπόδισαν τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, σπρώχνοντάς τον και απωθώντας τον. Ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ο Σνάουτσερ και ο Κρέσπο, οι οποίοι προσπάθησαν να καθυστερήσουν τον αμυντικό της Λάρισας να ξαναπάρει εγκαίρως τη θέση του.

Ο τέταρτος διαιτητής πήγε στο σημείο για να επαναφέρει τους φιλοξενούμενους στα όρια του πάγκου τους, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης άφησε το παιχνίδι να εξελιχτεί, δίνοντας με τη στάση του ένα πλεονέκτημα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ώστε να βρουν κενό χώρο και να μπουν στην περιοχή. Στη συνέχεια ακολούθησε η υπόδειξη του πέναλτι.

Υπενθυμίζεται πως με ισοπαλία με σκορ 1-1, που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Super League. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Δημήτρη Πινακά και κρατούσαν το «τρίποντο» στα πόδια τους μέχρι το 96ο λεπτό, σημείο που ισοφάρισαν οι φλύαροι φιλοξενούμενοι, χάρη σε πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Πρόκειται βέβαια, για ισοπαλία που, όμως, μοιάζει με ήττα για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του τίτλου, αλλά και για την ΑΕΛ που έχασε έδαφος στην προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ποιος είναι ο Μανώλης Μπέρτος;

Ο Μανώλης Μπέρτος ξεκίνησε από της ακαδημίες της Ξάνθης και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στην ακριτική ομάδα, το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, παρέμεινε όμως στην Ξάνθη ως δανεικός για έναν ακόμη χρόνο.

Το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε ως ελεύθερος και εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης αλλά δύο χρόνια αργότερα περίπου, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Επιπλέον, ο Μανώλης Μπέρτος υπήρξε μέλος της εθνικής Νέων, όντας στην επιλογή της ομάδας των Μεσογειακών αγώνων στην Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments