Διεθνή

Λάρι Κινγκ: Με κορωνοϊό ο θρυλικός παρουσιαστής – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Λάρι Κινγκ: Με κορωνοϊό ο θρυλικός παρουσιαστής – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Λάρι Κινγκ: Ο ιός «χτύπησε» τον εμβληματικό παρουσιαστή ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία του τα τελευταία χρόνια.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο εμβληματικός παρουσιαστής Λάρι Κινγκ, ο επί 25χρόνια τηλεοπτικός οικοδεσπότης του θρυλικού «Larry King Live» του CNN. Πιο συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος τηλεοπτικός παρουσιαστής Λάρι Κινγκ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες αφού διαγνώσθηκε θετικός στη νόσο Covid-19, σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο μια πηγή κοντά στην οικογένεια του Κινγκ.

«Ο Λάρι έχει πολεμήσει τόσα πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται και αυτό σκληρά. Είναι νικητής», δήλωσε η πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο.  Από την άλλη, το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RT, όπου ο 87χρονος Κινγκ φιλοξενεί τη δική του εκπομπή Politicking, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί χρήση αναπνευστήρα.

Να θυμίσουμε πως το 2017, ο θρυλικός τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα ενώ έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Τον Απρίλιο του 2019 έκανε αγγειοπλαστική, ενώ το ίδιο έτος υπέστη εγκεφαλικό.

Επιπλέον, δεν έχει ταλαιπωρηθεί μόνο ο ίδιος από θέματα υγείας αλλά και δύο από τα πέντε παιδιά του πέθαναν πέρυσι με διαφορά εβδομάδων: Το ένα από καρδιακή προσβολή και το άλλο από καρκίνο του πνεύμονα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments