Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή
Ναταλία Γερμανού: Μίλησε για την συνάντηση των δύο τραγουδιστριών και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για μια συνεργασία.

Η Ναταλία Γερμανού με την πολύχρονη παρουσία της τόσο στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού όσο και σε αυτόν της τηλεόρασης, σίγουρα γνωρίζει πολλά για πολλούς. Η παρουσιάστρια και στιχουργός φυσικά δεν εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις και όσα μοιράζεται με το κοινό της είναι πάντα θετικά σχόλια για τους διασήμους. Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην σχολιάσει την συνάντηση της χρονιάς όπου Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση βρίσκονται στην σκηνή του J2US. Η τηλεοπτική συνάντηση των δύο απόλυτων σταρ, «τρέλανε» το twitter που την υποδέχτηκε με χαρά.

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει το παρασκήνιο

Η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να σχολιάσει κι αυτή την συνάντηση, μιας και εκτός όλων των άλλων που αναφέραμε είναι και κουμπάρα της Άννας Βίσση. Ωστόσο η παρουσιάστρια έδωσε παρασκήνιο «από μέσα» αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο δεν υπήρχε κόντρα αλλά οι δυο τους έχουν ξανασυναντηθεί.

Δείτε τι είπε

«Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ. Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008, στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά πλησιάσει και της είχε πει “καλησπέρα, τι όμορφη που είσαι”, και η Άννα της είπε “και εσύ”. Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά.

Ίσως τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια συνεργασία. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα. Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο- όσο… Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού η οποία δεν απέκλεισε μια επικείμενη συνεργασία ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments