Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ ποζάρει με μίνι φόρεμα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ ποζάρει με μίνι φόρεμα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram: Έκανε ρεβεγιόν με τον σύντροφό της, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Πολύ ευτυχισμένη και ανανεωμένη φαίνεται πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ανέβασε μερικές… εορταστικές φωτογραφίες της ίδιας ενώ σε κάμποσες αναρτήσεις πόζαρε παρέα με τον σύντροφό της, δείχνοντας πολύ χαρούμενη.

Με μια απλή λεζάντα έδωσε τη δική της ευχή για τη νέα χρονιά: «2021 καλώς ήρθες», με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή ενώ τα likes που συγκέντρωσε η δημοσίευσή της, την κατατάσσουν στις πιο πετυχημένες της.

Με ιδιαίτερο και αισθησιακό τρόπο λοιπόν, αποχαιρέτησε τον χρόνο που έφυγε και υποδέχθηκε τον νέο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα και κρατώντας ένα ποτήρι στο χέρι, καλωσόρισε το 2021.

Η ίδια μάλιστα είχε ακόμη έναν λόγο να γιορτάζει αφού την ονομαστική του εορτή είχε εκείνη την ημέρα και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, στον οποίο έσπευσε να ευχηθεί και διαδικτυακά αναρτώντας τρυφερές φωτογραφίες μαζί του στα social media.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Να χαίρεστε όσους αγαπάτε», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την παραπάνω κοινή φωτογραφία τους την οποία ανήρτησε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι που μετρά μερικούς μήνες σχέσης είναι στα καλύτερά του και απολαμβάνει τον έρωτά του. Οι δύο τους αρχικά κράτησαν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, αλλά ο έρωτάς τους δεν κρύβεται πια. Και μπορεί η καραντίνα να τους έχει αναγκάσει να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι, οι δυο τους όμως, έχουν διάθεση να περνούν καλά.

H παρουσιάστρια εδώ και καιρό είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο φαίνεται πως είναι αχώριστοι. Αρχικά οι δύο τους δεν είχαν παραδεχτεί το τι συμβαίνει μεταξύ τους δημόσια αλλά με τις κοινές τους εμφανίσεις να πληθαίνουν, δεν το κρύβουν. Το ειδύλλιο της Κωνσταντίνας και του Βασίλη αποκαλύφθηκε μετά από συχνές κοινές εμφανίσεις τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, είχε δώσει το παρών στο opening εστιατορίου του επιχειρηματία για τη νέα σεζόν. Είναι μαζί, είναι ευτυχισμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του συντρόφου της στη Γλυφάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments