Video

Λεωνίδας Κακούρης: Μισώ τον Δούκα ορισμένες φορές

Λεωνίδας Κακούρης: Μισώ τον Δούκα ορισμένες φορές
Λεωνίδας Κακούρης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το αν έχει κάποια κοινά με τον αυστηρό και απρόσιτο Δούκα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες».

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Λεωνίδας Κακούρης.

Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το αν έχει κάποια κοινά με τον αυστηρό και απρόσιτο Δούκα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι πρόκληση ένας τέτοιος ρόλος. Ο Δούκας είναι μεγάλο κουμάσι. Δηλαδή παιδιά έρχονται μέρες που διαβάζω το σενάριο και βλέπω ας πούμε ότι έχω να γυρίσω κάποιες στιγμές με την Ασημίνα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης έχοντας όμως, χιουμοριστική διάθεση.

«Η Ασημίνα αυτόν τον κύριο του είχε σώσει δύο φορές τη ζωή. Διαβάζοντας το σενάριο λέει ότι δεν τον  ενδιαφέρει η γυναίκα του, εκείνον αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το εγγόνι του. Δηλαδή λέω, βρε άνθρωπε, εντάξει, ήμαρτον»!

Όσο για το αν είχαν στα υπόψη τους από την αρχή τον Λεωνίδα Κακούρη για τον ρόλο του Δούκα, απάντησε το εξής: «Από την αρχή για τον Δούκα με σκέφτονταν, αν κι εγώ ήθελα αρχικά τον Μιλτιάδη. Δεν είχα διαβάσει και πάρα πολλά σενάρια και μου είχε φανεί πιο ανθρώπινος χαρακτήρας και λέω μην πάω μετά την επιστροφή μου να κάνω ένα μεγάλο κάθαρμα αλλά τελικά όλα κύλησαν, όπως έπρεπε».

«Ο ρόλος παίχτηκε πάρα πολύ ωραία από τον Γιώργο Γάλλο κι αυτό δείχνει ότι δεν σκέφτομαι με στοιχεία πρωταγωνιστή κι ανάλογα πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο ρόλος κι αυτό μου αρέσει γιατί κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Μισώ τον Δούκα ορισμένες φορές σαν Λεωνίδας αλλά και τον ευγνωμονώ που βρέθηκε στον δρόμο μου. Οφείλω να υποστηρίξω το σενάριο και τον αρνητικό πόλο της σειράς».

Ποιος είναι ο «Δούκας Σεβαστός»;

Ο Δούκας Σεβαστός είναι ο μεγαλογαιοκτήμονας του χωριού. Είναι παντρεμένος με τη Μυρσίνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης. Είναι σκληρός, αδίστακτος και φιλόδοξος στα όρια του αμοραλισμού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει όρια και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει.

Δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Πιστεύει πως με την πυγμή και τη φοβέρα θα πετύχει τους στόχους του. Από την αρχή θέλει να αποκτήσει τα χωράφια των τριών κοριτσιών και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Μετά τον θάνατο του γιου του, Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments