Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Σίγουρη η απόκτηση δεξιού μπακ

ΑΕΚ μεταγραφές: Σίγουρη η απόκτηση δεξιού μπακ
ΑΕΚ μεταγραφές: Οι "κιτρινόμαυροι" θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνα.

Το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φανέρωσε άλλη μια αδυναμία στο ρόστερ της ΑΕΚ. Μπορεί η ομάδα να έχει τρία δεξιά μπακ, αλλά η Ένωση πήγε στο Φάληρο με τον Μπακάκη βασικό και όταν αυτός τραυματίστηκε στη θέση του μπήκε ο Σβάρνας. Αποδείχθηκε ξανά ότι ποσοτικά μπορεί να υπάρχουν λύσεις, αλλά σε κάποιες θέσεις δεν υπάρχει ποιότητα. Αυτό δεν είναι κάτι νέο καθώς πολλοί υποστήριζαν και το καλοκαίρι ότι οι “κιτρινόμαυροι” πονάνε και στα δυο άκρα της άμυνας.

Με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ δόθηκε ένα σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να γίνει μια μικρή αξιολόγηση. Ο Ισπανός τεχνικός δεν επεφύλαξε εκπλήξεις. Για την ακρίβεια επέλεξε να στηριχθεί στον Μιχάλη Μπακάκη τον οποίο γνωρίζει καλά από τις προηγούμενες θητείες του στην ΑΕΚ. Αντίθετα ο Στράτος Βασιλιαντωνόπουλος που πήρε ευκαιρίες με τον Μάσιμο Καρέρα κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες και αναμένεται να αποχωρήσει. Ο δε Παουλίνιο είναι κομμένος εδώ και μέρες από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν έχει μέλλον στην ομάδα.

Βγαίνει στην αγορά για δεξί μπακ

Με βάση όλα τα παραπάνω η απόκτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί μια λύση σε αυτή τη θέση, αλλά με μια ανάλογη ποιότητα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός θα ήθελε να έρθει ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά που είχε ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι κάτι που φυσικά δεν μπορεί να κάνει ο Μιχάλης Μπακάκης.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Γιάννη Κότσιρα. Ο 28χρονος δεξιός μπακ προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην ομάδα της Αρκαδίας και είναι μια μεταγραφή που μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο Deal να μπει και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος σαν έμψυχο αντάλλαγμα. Επίσης υπάρχουν και κάποιοι υποψήφιοι από την Ισπανική αγορά που θα περάσουν από το μικροσκόπιο από του Χιμένεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments