Αθλητισμός

Λαμία – Άρης: 2-0

Λαμία – Άρης: 2-0
Λαμία - Άρης: Οι Φθιώτες πέτυχαν τη νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Τη νίκη με 2-0 επί του πολύ δυνατού φέτος Άρη πανηγύρισε η Λαμία με δύο γκολ του Μπατσάνα Αραμπούλι, στο ματς που έκλεισε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το πρώτο γκολ του Αραμπούλι κατακυρώθηκε μετά από «περιπέτεια» με το VAR, ενώ το δεύτερο ήταν πανέμορφο με ανάποδο ψαλίδι, σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε βούρκο λόγω της κακοκαιρίας.

Μετά και τα αποτελέσματα της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 35 βαθμούς, ο Άρης δεύτερος με 29 και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 28, η ΑΕΚ με 24 και ο Παναθηναϊκός με 19, όσους έχει και ο Βόλος.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δυνατά μπήκε η Λαμία στο ματς και στο 7ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά τη χρήση του VAR όταν ο Ντέλετιτς βρέθηκε πεσμένος στη περιοχή από μαρκάρισμα του Ματίγια. Ο Αραμπούλι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, όμως χρειάστηκε πάλι χρήση του VAR για να μετρήσει το γκολ (1-0). Ο Αραμπούλι βρέθηκε φάτσα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έξι λεπτά αργότερα (13’) όμως ο Μπουσέ με το πόδι έσωσε την εστία του Άρη από δεύτερη παραβίαση.

Στο 17΄όμως ο Αραμπούλι πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής και ίσως ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος καθώς μετά τη σέντρα του Καραμάνου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας καλές ευκαιρίες στο υπόλοιπο του ημιχρόνου με τους Γκάμα (σουτ 29’), Σάσα ( κεφαλιά 42’) που δεν βρήκαν στόχο.

Ο Άρης κυνήγησε το γκολ και στο δεύτερο μέρος με το διαγώνιο σουτ του Γκάμα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Επασί στο 52’, όμως στο 63’ οι «κίτρινοι» έμειναν με παίχτη λιγότερο. Ο Σούντγκρεν απώθησε ένα ball boy και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σκουλά, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του. Στο 79’ ο Γκάμα με φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στη τελευταία καλή φάση του ματς.

Οι συνθέσεις του ματς

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77′ Γκούγκα), Τιρόνε (62′ Βλάχος), Καραμάνος (62′ Μπιάρνασον), Αραμπούλι, Ντέλετιτς (89′ Βασιλακάκης).

Άρης: Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόλιο (58′ Μαντσίνι), Γκάμα, Σίλβα (58′ Γκαρσία), Μάνος (58′ Λόπεθ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments