Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ: Πάει για Πινακά ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πάει για Πινακά ο Ολυμπιακός
Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά από την Λάρισα.

Τη φετινή σεζόν υπάρχουν μερικοί νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες. Για παράδειγμα στην ΑΕΚ έχουν πάρει ευκαιρίες οι Μαχαίρας και Μιτάι, ενώ το ίδιο έχει γίνει με Ζαγαρίτη, Βρουσάι και Μιχαηλίδη σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ωστόσο υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που παίρνουν τις ευκαιρίες τους σε μικρότερες ομάδες και ήδη έχουν καταφέρει να λάμψουν.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Πινακάς που αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΛ. Ο νεαρός επιθετικός έχει δείξει μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα, αλλά και ποιότητα που χρειάζεται για τη θέση του στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μάλιστα έχει καταφέρνει να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο έκανε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα το πιο πρόσφατο τέρμα του ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε κίνηση και εκτέλεση.

Προχωράει για Πινακά ο Ολυμπιακός

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Δημήτρη Πινακά και εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του. Φυσικά όχι τόσο για το σήμερα, αλλά περισσότερο για το μέλλον. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινής σεζόν, μετρώντας 6 γκολ σε 12 εμφανίσεις, όντας ο μοναδικός που έχει διασωθεί μέχρι στιγμής από την πορεία των “βυσσινί”. Οι Πειραιώτες είναι γνωστό ότι παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του νεαρού στράικερ και σύμφωνα με τη “Live Sport”, είναι πολύ πιθανό να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον παραχωρήσει.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο, ενώ δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο και οι καλές σχέσεις των δυο ομάδων. Αν τελικά ο Πινακάς αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμένει στην Λάρισα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι να αξιολογηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments