Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Εκτός από Πινακάς τσεκάρει και Ουές

Ολυμπιακός μεταγραφές: Εκτός από Πινακάς τσεκάρει και Ουές
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Δημήτρης Πινακάς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από την Ελληνική αγορά που απασχολεί τους πρωταθλητές.

Διαχρονικά ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την Ελληνική αγορά. Οι πρωταθλητές γνωρίζουν ότι στη χώρα μας έρχονται αθόρυβα κάποιοι παίκτες που μπορεί μελλοντικά να βοηθήσουν. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παίκτες που αγωνίζονται στη Super League έχουν πάρει μεταγραφή στους Πειραιώτες και στη συνέχεια έκαναν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους με μια μετακίνηση σε κορυφαίο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Και φέτος υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην Ελληνική αγορά. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένες από αυτές. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Πινακά. Ο νεαρός σέντερ φορ της Λάρισας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και οι “ερυθρόλευκοι” θα ήθελαν να επενδύσουν πάνω του. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρακολουθούν την πορεία του Πινακά, ο οποίος φημολογείται ότι απασχολεί και ομάδες από το εξωτερικό, ενώ οι «βυσσινί» τον κοστολογούν στα 3 εκατ. ευρώ!

Τσεκάρει και τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές του ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Ο Δημήτρης Πινακάς δεν είναι ο μοναδικός νεαρός ποδοσφαιριστής από το πρωτάθλημά μας που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενισχυθούν στα άκρα της άμυνας και η περίπτωση του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές που αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι ένας παίκτης σε μια ηλικία με πολλά περιθώρια βελτίωσης και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει καταγωγή από τη Συρία, αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Φως Των Σπορ” κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση για την απόκτησή του και φέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Κρήτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον παραχωρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όποια κουβέντα για μεταγραφή γίνεται με φόντο την θερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να έχει περισσότερα ματς στα πόδια του και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι επαφές για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments