Αθλητισμός

Κροβίνοβιτς Ολυμπιακός: Ο Κροάτης ενδιαφέρει και τους «ερυθρόλευκους»

Κροβίνοβιτς Ολυμπιακός: Ο Κροάτης ενδιαφέρει και τους «ερυθρόλευκους»
Κροβίνοβιτς Ολυμπιακός: Ο διεθνής Κροάτης ενδιαφέρει και την ομάδα του Πειραιά, εκτός από τον ΠΑΟΚ, αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι και ο Ολυμπιακός, μετά τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται για τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον οποίο τελικά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις για τον χαφ της Γουέστ Μπρομ, τώρα και ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη μέσου, σύμφωνα με την πορτογαλική A BOLA.

Ο Κροβίνοβιτς αγωνίζεται ως δανεικός στη Γουέστ Μπρομ από την Μπενφίκα, όμως, από όταν απολύθηκε ο Σλάβεν Μπίλιτς από τους Άγγλους και πήγε ο Σαμ Άλαρνταϊς, έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (18 λεπτά).

Έτσι, η περίπτωση να δανειστεί σε άλλη ομάδα, ώστε να αγωνίζεται περισσότερο, είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για να προχωρήσει η περίπτωση του 25χρονου Κροάτη μέσου θα πρέπει να πειστεί και ο παίκτης να αποχωρήσει από την Γουέστ Μπρομ, αλλά και η ομάδα να συμφωνήσει να τον αφήσει, καθώς η Μπενφίκα δεν θέλει να χάσει κάποια χρήματα από έναν εκ νέου δανεισμό. Η πορτογαλική ομάδα ζητάει 500.000 ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 1,3 εκ. ευρώ με τα μπόνους.

Τι γίνεται με τον Λοβέρα

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει και ο Μάξι Λοβέρα είναι ανάμεσα στους παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν αν έρθει μια καλή πρόταση στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο θα φτάσει πρόταση, αλλά θα είναι και από καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα της.

5169370-1200x800

Σύμφωνα με το Sportime: «Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει βρει τη θέση που ενδεχομένως θα ήθελε και ο ίδιος. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του του είχε δώσει ευκαιρίες, από τις οποίες όμως όπως φαίνεται δεν έχει μείνει και τόσο ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός. Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον παίκτη. Οι Βέλγοι έχουν κάνει την επαφή τους με τους «ερυθρόλευκους» και έχουν δείξει ότι τον θέλουν. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του το συζητάει για να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση που υπάρχει είναι να δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού και να υπάρξει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» τον πιστεύουν τον παίκτη, οπότε είναι άγνωστο κατά πόσο αυτή η οψιόν θα είναι αρκετά προσιτή για τους Βέλγους. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι μόνο η Άντερλεχτ που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λοβέρα. Υπάρχει και άλλη μία ομάδα από Λατινική Αμερική, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments