Αθλητισμός

Ντε Σάνκτις: Σοβαρό τροχαίο για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα

Ντε Σάνκτις: Σοβαρό τροχαίο για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα
Ντε Σάνκτις: Στην Εντατική βρίσκεται ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ.

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στη Ρώμη το βράδυ της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, στον πολυσύχναστο δρόμο Via Cristoforo Colombo, όπως μεταφέρουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ έχασε πολύ αίμα, ενώ χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα. Ο Ντε Σάνκτις, σύμφωνα με το Reuters, είχε κοιλιακή αιμορραγία, ενώ χρειάστηκε να του αφαιρεθεί η σπλήνα. Τώρα φαίνεται να έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ είναι σε σταθερή κατάσταση μετά το σοβαρό ατύχημα από το οποίο κινδύνευσε η ζωή του.

O Ντε Σάνκτις έχει γεννηθεί το 1977, ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πεσκάρα, Γιουβέντους, Ουντινέζε, Σεβίλη, Γαλατάσαραϊ, Νάπολι, Ρόμα και Μονακό. Φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας 6 φορές.

Ανάμεσα σε άλλα, ήτα πρωταθλητής με τη Γιουβέντους το 1998, ενώ κατέκτησε και το Σουπερ Καπ Ιταλίας το 1997. Με την Ουντινέζε πήρε το Ιντερτότο το 2000, ενώ με τη Γαλατά το Κύπελλο Τουρκίας το 2008. Με τη Νάπολι κατέκτησε το ιταλικό Κύπελλο το 2012, ενώ με τη Μονακό αναδείχθηκε πρωταθλητής Γαλλίας το 2016/17, έστω κι αν δεν είχε σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας.

Αυτή την περίοδο είναι στο διοικητικό επιτελείο της Ρόμα αφού τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2017, αμέσως μετά την αποχώρηση του από την ομάδα του Πριγκηπάτου. Όπως είναι φυσικό στα social media υπάρχουν μηνύματα συμπαράστασης για τον παλαίμαχο γκολκίπερ από τις πρώην ομάδες του, φίλους του και την οικογένειά, καθώς και από φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

Το μήνυμα της Μονακό

To μήνυμα της Γαλατάσαραϊ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments