Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η Άντερλεχτ «παλεύει» για τον Λοβέρα

Ολυμπιακός: Η Άντερλεχτ «παλεύει» για τον Λοβέρα
Ολυμπιακός: Η Αντερλεχτ ετοιμάζει την τελική προσφορά της για τον Λοβέρα, την ώρα που ο Ούγκο Κάιπερς αποτελεί στόχο πολλών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων.

Η Άντερλεχτ δείχνει έτοιμη να επανέλθει για να κάνει δικό της τον Μάξι Λοβέρα με τη μορφή του δανεισμού για ένα διάστημα έξι μηνών και με οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρει και το gazzetta.gr, οι Βέλγοι παρότι δεν έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό ως προς τα οικονομικά δεδομένα εκτιμάται πως θα επανέλθουν για τον Λοβέρα. Η Άντερλεχτ θέλει τον Αργεντίνο με δανεισμό έξι μηνών και οψιόν αγοράς και οι Πειραιώτες θέλουν να δανείσουν και όχι να πουλήσουν τον παίκτη. Όπως και να έχει παραμένει ιδιαίτερα πιθανό ο Μάξι Λοβέρα να αποχωρήσει.

Η Άντερλεχτ προχωράει για την απόκτηση του Λοβέρα

Σύμφωνα με το sportime: “Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει βρει τη θέση που ενδεχομένως θα ήθελε και ο ίδιος. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του του είχε δώσει ευκαιρίες, από τις οποίες όμως όπως φαίνεται δεν έχει μείνει και τόσο ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός. Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον παίκτη. Οι Βέλγοι έχουν κάνει την επαφή τους με τους «ερυθρόλευκους» και έχουν δείξει ότι τον θέλουν. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του το συζητάει για να δώσει τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση που υπάρχει είναι να δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού και να υπάρξει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» τον πιστεύουν τον παίκτη, οπότε είναι άγνωστο κατά πόσο αυτή η οψιόν θα είναι αρκετά προσιτή για τους Βέλγους. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι μόνο η Άντερλεχτ που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λοβέρα. Υπάρχει και άλλη μία ομάδα από Λατινική Αμερική, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments